Gratuluje
Mazda3 BK LF '08 2.0 161KM KINTARO
Kurde dzis widzialem m3 mps i ona miala ten kawalek zderzaka czarny a seria na 100%
Gratuluje
Gratuluje
Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA
Dzięki,
tak, MPS w oryginale tak ma. Nawet znalazłem taką w necie. Mało tego, ma fele takie jak u mnie,
Jak dwie krople wody, różnica tylko ze spoilerem, odblaski na zderzaku i szyby przednie przyciemniane.
tak, MPS w oryginale tak ma. Nawet znalazłem taką w necie. Mało tego, ma fele takie jak u mnie,
Jak dwie krople wody, różnica tylko ze spoilerem, odblaski na zderzaku i szyby przednie przyciemniane.
tomek-waw napisał(a):Jak dwie krople wody, różnica tylko ze spoilerem, odblaski na zderzaku i szyby przednie przyciemniane.
No i... lampy LEDowe
- Od: 4 paź 2011, 09:17
- Auto: Mazda 3 BK 1.6 MZR
- Od: 4 paź 2011, 09:17
- Auto: Mazda 3 BK 1.6 MZR
Marcin ma ładniejsze lampy z tyłu 
Moje dziewczyny: Kasia Agatka Alinka exMazda3 BK i Mazda6 GL
Ciekawe, Kintaro wychodziły tylko w dwóch kolorach – czarnym i czerwonym.
Oklejona ? Jaka to zieleń ?
Oklejona ? Jaka to zieleń ?
ja nie mówię o maździe na zdjęciu
a tylko o kolorze
Po Białymstoku jeździ wierna kopia twojej mazdy w tym zielonkawym kolorze, a to że to nie jest Kintaro na zdjęciu to ja wiem
Dopisano N, 25 lis 2012, 12:24:
znalazłem

jest identyczna jak ta ze zdjęcia tlyko bez felg od rexa
Seraf napisał(a): w kolorze jak poniżej.
Po Białymstoku jeździ wierna kopia twojej mazdy w tym zielonkawym kolorze, a to że to nie jest Kintaro na zdjęciu to ja wiem
Dopisano N, 25 lis 2012, 12:24:
znalazłem

jest identyczna jak ta ze zdjęcia tlyko bez felg od rexa