Jeździsz autem do pracy w terenie z ograniczeniami prędkości? Czy wcale nie, a pomaga delikatna i nauczona LF noga ?
Mazda3 Sport BK 2007, LF 2,0 l Kintaro
Jaka ładna średnia Ci wychodzi w spalaniu
Jeździsz autem do pracy w terenie z ograniczeniami prędkości? Czy wcale nie, a pomaga delikatna i nauczona LF noga ?
Do pracy mam 65 km w jedną stronę. Ponieważ codziennie to ok 130 km, więc jeżdżę w miarę oszczędnie. Mam bardzo dobrą trasę, pozbawioną praktycznie korków i świateł, więc jakoś udaje się robić dobre spalanie. 
petro napisał(a):Jako, że powłoka moich emblematów uległa delikatnej degradacji, postanowiłem wykorzystać ten fakt i nieco odmienić ich kolor
wydziargane na petorowym SGS3
Jak nakleiłeś napis na miejsce ?
Jeśli pytasz o to, czym przyklejone, to odpowiadam: dwustronną taśmą klejącą.
Jeśli natomiast Twoje pytanie dotyczyło pozycjonowania napisu w pierwotnym miejscu, to przed zdemontowaniem zrobiłem zdjęcie, by później móc odtworzyć jego oryginalne położenie. Jak się później okazało napis "mazda" ma dwa kołki pozycjonujące, więc nie ma problemu, natomiast "3" ustawiałem wg zdjęcia.
Jeśli natomiast Twoje pytanie dotyczyło pozycjonowania napisu w pierwotnym miejscu, to przed zdemontowaniem zrobiłem zdjęcie, by później móc odtworzyć jego oryginalne położenie. Jak się później okazało napis "mazda" ma dwa kołki pozycjonujące, więc nie ma problemu, natomiast "3" ustawiałem wg zdjęcia.
Przegląd zrobiony, zastrzeżeń brak, ale i tak muszę się rozglądnąć za hamulcami na tył. Tarcze i klocki jeszcze żyją, ale nie ma co czekać aż wszystko zjedzie do zera.
Miałem dobrą firmę w sosnowcu, gdzie kupiłem komplet na przód, a teraz nie wiem czy ich wywiało czy jak, bo nikt się tam nie odzywa. Trzeba poszukać innego dostawcy.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Miałem dobrą firmę w sosnowcu, gdzie kupiłem komplet na przód, a teraz nie wiem czy ich wywiało czy jak, bo nikt się tam nie odzywa. Trzeba poszukać innego dostawcy.
Rozumiem, że idziesz w komplet ATE, FERODO? Z przodu jesteś zadowolony? Jak się sprawuje do tej pory?
- Od: 27 lip 2014, 20:41
- Auto: Mazda3 BK Y6 2006 140KM/330Nm Winning Blue
francesco_franco napisał(a):Rozumiem, że idziesz w komplet ATE, FERODO? Z przodu jesteś zadowolony? Jak się sprawuje do tej pory?
Jestem bardzo zadowolony. Nie ma piszczenia, zbiera ładnie tarcz. Nie ma co narzekać.
Norreca napisał(a):ja zamawialem w brakeparts.pl i bylo spoko z cena i dostawa.
moge polecic spokojnie.
Kuknę tam i się rozejrzę. Dzięki za namiary.

Taki silny magnes nie uszkodzi – zakłóci elektroniki ?
Jaki model konkretnie braliście bo mnie wkurza navi na szybie , mam nadzieję ,że navi utrzyma ?
oki jasne znalazłem za 59 zł , choć ten wyglądem się nie różni
http://allegro.pl/uchwyt-xqisit-silne-m ... 07460.html

Spigen to marka godna zaufania. Juz kilka razy ich Neo Hybrid uratował moją S4.
Magnetyczne uchwyty są na alledrogo najczesciej po 59zł
Magnetyczne uchwyty są na alledrogo najczesciej po 59zł
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008