Primo: Magdalena ma się dobrze, coraz intensywniej stukamy kilometry i zbliżamy się do 195tkm.
Bejsu napisał(a):jakieś nowe mody szykują się ?:)
Secondo: Było ostatnio trochę zamieszania wokół mojej osoby i obiecałem kilku osobom szczerą poprawę – co wierzcie lub nie czynię

swirek napisał(a):Ponawiam pytanie o to co nawywijałeś samochodem zastępczymMożesz na PW odpisać jak chcesz
macvas napisał(a):Co się tyczy Mazdy ja nie mam tajemnic.![]()
Testowałem sobie ten magiczny ekranik w nowej trójce, Trasa Generalska, "lekko" burzowa pogoda wczoraj była wieczorem. W czasie moich zabaw z konsolą tempomat był na 80km/h ustawiony, bo przecież tam nikt nie jeździ równe 70km/h.. no i przy tych nowych wiaduktach wyrósł fotoradar na zwężeniu do jednego pasa i ograniczeniu do 50km/h a ja jak ten głupi dalej klikam.. pstryk (najpierw myślałem że to piorun) i mam pamiątkę w aucie Santandera
jakbym mało się na swoją mazdę wykosztował, to jeszcze do tej Michałowej się dołożyłem
SM w Białymstoku rzeczywiście zawalona robotą

Ponieważ uprzedziłem Michała o całym zdarzeniu nie było przypału i dzisiaj dostałem blankiet. Teraz korci mnie by zastosować metodę na krewnego z Białorusi, ale znając moje sumienie po blisko 15 latach od zrobienia uprawnień na konto wpadną pierwsze karniaki.
I zapłacę ten podatek od przyjemności i głupoty za 27km/h ponad dozwolone (200+4), bo kto kojarzy fotoradar na Gen.Maczka w Białym ten wie, że służy on tylko i wyłącznie nabijaniu kiesy.