Mazda3 Sport BK 2007, LF 2,0 l Kintaro
- Od: 2 mar 2010, 12:12
- Auto: Mazda 3 2.0 Kintaro '08
Ford Fiesta MK7 1.4 '09
No, rzeczywiście uciekły ze trzy fotki, nie wiem dlaczego.
Ta rysa mnie zagotowała na maxa, pojutrze jadę to jakoś zacyganić. Zobaczymy jak wyjdzie. 
wydziargane na petorowym SGS3
jakiemuś cwaniakowi za bardzo wpadła w oko ta Twoja trójka...
też do niedawna miałem wycackane auto, ale musiałbym chyba pół Poznania nauczyć otwierania drzwi od auta, bo nagle co drugi ma pupę za szeroką i trudno mu nie jeb**ć w auto stojące obok.
też do niedawna miałem wycackane auto, ale musiałbym chyba pół Poznania nauczyć otwierania drzwi od auta, bo nagle co drugi ma pupę za szeroką i trudno mu nie jeb**ć w auto stojące obok.
jack3000 napisał(a):jakiemuś cwaniakowi za bardzo wpadła w oko ta Twoja trójka...
Też mi się tak wydaje, że mogła kogoś kłuć po oczach.

Ven napisał(a):Mnie nauczył parkować kolegamówił żeby zawsze stawać między dwoma droższymi
Powiem Ci, że czasami znaleźć jakiekolwiek miejsce pod blokiem graniczy z cudem, a co dopiero trafić między dwoma droższymi...

Tak czy siak, takich delikwentów należy

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Panie kolego motostat Cię zdradził:
"2014-06-05 156 922 Naprawa"
Czyżby coś się wczoraj działo w sprawie rysy?
"2014-06-05 156 922 Naprawa"
Czyżby coś się wczoraj działo w sprawie rysy?
- Od: 2 mar 2010, 12:12
- Auto: Mazda 3 2.0 Kintaro '08
Ford Fiesta MK7 1.4 '09
Tak, Panie Sherlocku, działo się. Troszkę ją załagodziłem, ale trzeba będzie jeszcze poprawić
.

Nie wrzucałem tej foty bo walczę z innymi zdjęciami, które mi zeżarło w moim temacie.
. Ale powoli odbudowuję te znikające fotki. 

Nie wrzucałem tej foty bo walczę z innymi zdjęciami, które mi zeżarło w moim temacie.
- Od: 2 lis 2010, 22:25
- Auto: była: Mazda 323f BJ '99 1.8 16v 114km, Mazda 3 BK '06 2.0 LF, Ford Focus MK3 FL 1.5 EcoBoost '18 ST-Line 182KM RaceRed
jest: Ford Focus MK4 ST '20 RaceRed
petoro napisał(a):Z nawiewów leci szron
Jakby tak faktycznie było to jednak nie dobrze
Nie pozbyłem się jej całkiem, ale bardzo mocno ją zredukowałem. Parę postów wyżej pisałem o tym 
petoro napisał(a):Kupiłem troszkę lakieru, pędzelkiem nałożyłem na rysę, potem papier wodny i pasta z polerką.