Mazda3 BK LF '08 2.0 161KM KINTARO
Ostatnio edytowano 15 maja 2012, 07:41 przez tomek-waw, łącznie edytowano 2 razy
Zacnie:) a czym spowodowana wymiana antenki?
Buciki jak z bajki 

Motto: Nie gadaj z idiotą, bo ściągnie cię na swój poziom i pokona doświadczeniem...
Auto: M3 czerwona.na.czarnym
Auto: M3 czerwona.na.czarnym
Przepraszam, że marudzę, ale ja wolałem bez czerwonego rantu
Tyle, że to nie moje auto, więc nie obrażę się jak nikt się ze mną nie zgodzi 

Moje dziewczyny: Kasia Agatka Alinka exMazda3 BK i Mazda6 GL
Dzi@dek napisał(a):Wyłącznie względy estetyczne. Jest krótsza od oryginalnej.
Z tego co sie zorientowalem a konkretnie to w instrukcji tak jest ze oryginalnie byly 2 typy anten. Praktycznie wszyscy tutaj maja te dluzsze a ja mam ta krotsza taka jak Ty teraz zamontowales i od jakichs 2 tygodni nic nie lapie. Problemu ciagle nie rozwiazalem. Moze w Wawie krotsza antena nie robi roznicy a wzgledy estetyczne tez sie licza
Obserwuje Twoje mody i na prawde niezle porobiles swoj egzemplarz. Felgi robia robote
Seraf napisał(a):to 16' czy 17' ?
TenzoR 7x17 ET42
Yokohama Advan Sport V103 215/45/17
talk_about85 napisał(a):Obserwuje Twoje mody i na prawde niezle porobiles swoj egzemplarz. Felgi robia robote
Dzięki
W w-wie łapie dobrze. Poza miastem będzie trzeba spróbować, szczególnie czy dostraja RDS.
Dzi@dek napisał(a):Seraf napisał(a):to 16' czy 17' ?
TenzoR 7x17 ET42
Yokohama Advan Sport V103 215/45/17
Tak mi zdawało że pisałeś w wątku ale optycznie są jakieś małe nie wiem dlaczego. Chyba zdjęcie jakoś nie oddaje ich rzeczywistego rozmiaru

Ale felgi z rancikiem 1 klasa
Dzi@dek napisał(a):W w-wie łapie dobrze. Poza miastem będzie trzeba spróbować, szczególnie czy dostraja RDS.
Jesli to bacik od cx-7 to poza miastem nie ma problemu – sprawdzone empirycznie.
Pozdr
-
Grucha
some1 napisał(a):No właśnie, skąd taki krótki bat?
Aso Mazda(CX-7) lub Nissan(pasuje od Murano)
Pozdr
-
Grucha
Dzięki, sęk w tym, że właśnie taki krótszy mi się podoba. I tak nie słucham radia, to po co mi taki pantograf jak seryjnie montują. Z drugiej strony bez żadnej anteny, to nawet w mieście pomiędzy budynkami jest krucho z odbiorem.
A na najbliższym spocie postaram się stawić.
A na najbliższym spocie postaram się stawić.