Na razie jestem zadowolony z zakupu

www.mazdaspeed.pl
twardy103 napisał(a):Ciekaw jestem jak ten wzór będzie wyglądał na BLce, wrzuć foto jak będzie na furce!
Rzeznik89 napisał(a):Widać, że dbasz o swoją Mazdę, mam ten sam model, w tym samym kolorze, w automacie i chwalę sobie, ale spalanie to zdecydowanie inaczej wychodzi. Jak wyliczałem to w mieście potrafi nawet 12 litrów spalić (Warszawa) i szczególnie teraz w okresie zimowym. W trasie to wychodzi jakieś 7 – 8 litrów przy 120 km/h, wszystko powyżej to już zbliżamy się do 10 litrów (ale to wyliczenia komputera).
Norreca napisał(a):to zależny od tego na co zwracasz uwagę najbardziej w oponach![]()
ja tam bardzo lubię Dunlop SP SportMaxx kleją super a to dla mnie najważniejsze (testowane na pewnych zakrętach i różnice robią!) ... czy ciche to jakoś mnie nie interesuje
Kokoszk@ napisał(a):Ponoć Dunlopy szybko się „kończą”, ale sam nie mogę się na ten temat wypowiedzieć
Tasman20Wroc napisał(a):Kokoszk@ napisał(a):Ponoć Dunlopy szybko się „kończą”, ale sam nie mogę się na ten temat wypowiedzieć
Fulda skończy się szybciej niż Dunlop.
twardy103 napisał(a):Widzę, że felgi 7j, jakie one mają ET?
Mierzyłeś, że 15mm będzie ok?
Tasman20Wroc napisał(a):Mógłbyś już pokazać jak BL wygląda na tych felgach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości