Mazda3 BK LF 2004 2,0 sedan GTM
1, 2
Świetny efekt końcowy wymiany wnętrza, bardzo ładny stan tego nowego wnętrza, a dodatkowo to wnętrze lepiej pasuje do Twojego koloru niż seryjne
chyba sam zacznę kombinować coś z wnętrzem z MPS-a 
RydzykSC90 napisał(a):Świetny efekt końcowy wymiany wnętrza, bardzo ładny stan tego nowego wnętrza, a dodatkowo to wnętrze lepiej pasuje do Twojego koloru niż seryjnechyba sam zacznę kombinować coś z wnętrzem z MPS-a
Fakt, stan nowego wnętrza nie ustępuje staremu, które było w super stanie,aż żal wyjmować było
Też mi się wydaje, że lepiej zgrywa się to z nadwoziem teraz.
Ja już kombinacje z wnętrzem uważam za zamknięte (chyba) haha ale jestem mega zadowolony z tego co wyszło. Teraz kiedy wszystko jest już zrobione mogę się przyznać. Na poprzednich siedzeniach nie mogłem znaleźć dla siebie idealnej pozycji za kierownicą, jechałem kilka razy jako pasażer, tam również coś mi nie do końca grało. Szczerze, siedząc za kierownicą, twierdziłem,że to najgorszy fotel z jakim się spotkałem na swojej drodze, a teraz, bajeczka! Wsiadasz, a fotelik obejmuje Cię niczym rozgrzana azjatka
Dopisano 26 lip 2015, 19:33:
Wygłuszenie/izolacja podłogi i progów
Wnętrze poezja
tylko skąd taki zestaw wziąć??? Kupić MPS-a i rozebrać?
Bo nie sądzę, że na portalach aukcyjnych to częsty widok.

Best ET: Czaplinek '15 17,813, Ryki '15 17,808
-
Moderator EC/NM
- Od: 12 lip 2014, 15:21
- Auto: 3 BK '05r HB 1.6 Z6-VE
MX-3 KL-DE
Drzwi nie wygłuszałeś?
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
widmo82 napisał(a):Drzwi nie wygłuszałeś?
wygłuszałem
W końcu przejmująca cisza
Hmm ile kilo doszło do masy auta
Wnętrze bajka 
Wygłuszałem sobie maskę, od tego czasu za każdym razem jak otwieram przypominam sobie o tym, bo jest odczuwalnie cieższa.
Wygłuszałem sobie maskę, od tego czasu za każdym razem jak otwieram przypominam sobie o tym, bo jest odczuwalnie cieższa.
Moje dziewczyny: Kasia Agatka Alinka exMazda3 BK i Mazda6 GL
Super efekt prac we wnętrzu.
Co do wygłuszenia – właśnie też pomyślałem o zwiększeniu masy – ciekawy jestem jak to się przekłada w całości na ciężar pojazdu.
Co do wygłuszenia – właśnie też pomyślałem o zwiększeniu masy – ciekawy jestem jak to się przekłada w całości na ciężar pojazdu.
-
Blue inside & red outside!
- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011
KMBak napisał(a):Super efekt prac we wnętrzu.
Panowie i Panie, jeśli są
1, 2