, szybko ogarnąłeś zmianę auta,ale ten napis z popielniczki to bym wywalił
, ale w mieście okolice 9 litrów spokojnie do ogarnięcia ze skrzynią 6www.mazdaspeed.pl
, szybko ogarnąłeś zmianę auta,
, ale w mieście okolice 9 litrów spokojnie do ogarnięcia ze skrzynią 6

pikne auto 

Norreca napisał(a):super gratulacje![]()
pomacam na spocie jakimś.
Szumi91 napisał(a): tylko nie wkładaj LPG
piterus87 napisał(a):widmo82 napisał(a):Autko ładnie się prezentuje na zdjęciach od Piotrka:P Leniu dawaj swoje zdjęcia bo to już Twoje auto
No właśnie leniu![]()
Dobrze się tam nią opiekuj
kalesoon napisał(a):Ad1.
Jest radio, a w zasadzie kombajn wielofunkcyjny – Eonon, jest kilka modeli, które plug and play pasują do naszej Madzi. Niestety jako że masz przedliftowy egzemplarz, nie będzie działało Ci na nim kilka rzeczy (już nie pamiętam dokładnie co nie działa, bo dawno to weryfikowałem ale w dziale BK jest to opisane)
Przyjdzie czas to pomyślimy jak to ugryźć.kalesoon napisał(a):Ad2.
Świetny wybór, też poluję na fotele z MPSa, ale ciężko je dorwać... A żeby jeszcze cena była dobra
ezg_siwy napisał(a):Co to za mieszek/ramka naokoło dźwigni zmiany biegów? To jakiś element ori czy można to gdzieś dostać? Wgląda smakowicie
mlodyldz napisał(a):Ładna sztuka, pakiecik robi robotę, szybko ogarnąłeś zmianę auta,
ale ten napis z popielniczki to bym wywaliłi przemyśl gaz, Lf potrafi być w miarę oszczędny, np. ostatnia średnia z traski – 6,2l ale to się starałem bardzo
, ale w mieście okolice 9 litrów spokojnie do ogarnięcia ze skrzynią 6
Co do spalania – obecnie po pokonaniu ok 500km (głównie w trasie) komp pokazuje równe 8 litrów. Tak czy siak przy moich przebiegach LPG jest zasadne.Piotrek_154 napisał(a):Jeśli chodzi o audio to polecam zabudowę suba taką jak u mnie. Nie zajmuje miejsca w bagażniku, a spełnia swoją rolę.
Mieczyslaw napisał(a):bez pakietu wyglada dosc slabo szczerze mowiac ale z tymi dokladkami i wlasciwym grilem elegancko![]()
Takie pytanie tylko, czy w jakiejs wersji lusterka nie byly czasem inne?
I czy w BK wystapowalo dwukolorowe podswietlenie zegarow?
PS. Czyli bedziesz w Czaplinku?
Co do Czaplinka – niestety pewne problemy w ostatnim czasie nie pozwolą mi się zjawić na zlocie, choć chciałem się chociaż nawet zabrać z kimś jako pasażer 

Jakbym takie mial to na nocna zmiane bym chyba chodzil zeby je widziec

widmo82 napisał(a):Płacisz za strzezony ubezpieczony czy za ciecia, który ogląda TV i podnosi szlaban jak wjeżdżasz?:)

Do samego montażu nie mam żadnych zastrzeżeń, wszystko raczej estetycznie i tak jak być powinno. Jak na razie jestem zadowolony, bo nie czuć żadnej różnicy PB/LPG – nawet akustycznej. A więc wtryskami jestem usatysfakcjonowany
. Co ciekawe – miałem nawet okazję być obecny na strojeniu podczas jazdy. Bardzo miła atmosfera i widać, że panowie ogarniają temat. Jedyna wpadka jaką dostrzegłem dopiero po powrocie do domu to minimalnie za niski poziom płynu chłodniczego.

pawcio1017 napisał(a):ważam ze 110zł/msc za spokojny sen

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości