Mazda3 BM PE 2014 120KM AT sedan
Faktycznie na moim zdjęciu tego nie widać ale wersja Passion jest wyposażona w łopatki zmiany biegów przy kierownicy. Jest to fajny bajer z którego czasami korzystam 
ładna ta Twoja 3-ka i bardzo dobrze wyposażona
jak dla mnie jasna tapicerka odpada bo szybko się brudzi i na prawdę trzeba o nią dbać ale tj kwesta gustu, poza tym wg mnie na pierwszym i drugim zdjęciu zderzaki wygladają jak by były odrobinę ciemniejsze od reszty auta może tj kwesta zdjęcia zwróciłeś na to uwagę???
Zwróciłem na to uwagę, wina zdjęć
Gdzieś jest na forum że ten kolor jest specjalnie tak zrobiony aby zmieniał odcienie w zależności od kąta padania promieni słonecznych ale druga sprawa że moja lustrzanka bardzo wyłapuje takie niuanse (a efekt podkręciło moje grzebanie przy zdjęciach
)
Nie mam dzieci, lubię grzebać przy samochodzie więc jakbym miał nawet raz na dwa miesiące czyścić skórę to dla tego żywszego wnętrza jestem w stanie się poświęcić

Nie mam dzieci, lubię grzebać przy samochodzie więc jakbym miał nawet raz na dwa miesiące czyścić skórę to dla tego żywszego wnętrza jestem w stanie się poświęcić
pytam z ciekawości bo ostatnio było u mnie w pracy nowe mondeo na prezentacji i w białej hybrydzie kiepsko były właśnie zderzaki pomalowane jakby nie w ten sam odcień dlatego pytam bo też masz nówkę z salonu. Co do wnętrza to jakby wychodziły mazdy takie jak audi w s-line z czarną podsufitką i słupkami to takiej bym szukał
no ale jak mówiłem tj kwestia gustu.
Te zjawisko występuje w prawie każdym nowym aucie z racji technologii produkcji (zderzaki nie malowane razem z karoserią, często w innych miejscach). Ten kolor ma to do siebie, że właśnie zmienia odcienie i zdjęcie mi podkreśliło inny odcień zderzaków dość mocno
Co do wnętrza to się zgadzam. Dobrze że można wybrać chociaż coś innego od standardu
Co do wnętrza to się zgadzam. Dobrze że można wybrać chociaż coś innego od standardu
U mnie niebieski też się różni.
-
Blue inside & red outside!
- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011
michal55yh napisał(a):Te zjawisko występuje w prawie każdym nowym aucie z racji technologii produkcji
W mojej M6 też się różni, ale tylko tylny

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
michal55yh napisał(a):Wykonanie podstopnicy na najwyższym poziomie. Jestem z niej zadowolony
No proszę, a jednak ktoś się jeszcze skusił na nieoryginalną podstopnicę ... i słusznie bo wykonana jest naprawdę bardzo porządnie.
Auto piękne!

Dopisano 27 paź 2014, 23:07:
michal55yh napisał(a):Te zjawisko występuje w prawie każdym nowym aucie z racji technologii produkcji (zderzaki nie malowane razem z karoserią, często w innych miejscach).
Też to zauważyłem ale widać to szczególnie w japońskich autach, też myślę że jest to związane z technologią.
Dziękuję!
Podstopnica powinna być w standardzie
Teraz nie boję się o pobrudzenie podnóżka brudnymi butami.
Podstopnica powinna być w standardzie
Będziesz z niej zadowolony!
Dziś założyłem opony zimowe. Podjąłem decyzję że zakładam je na te felgi które są na aucie. A oponki to tak jak wcześniej pisałem Falken HS 449. Ciekawe jak będą się sprawować
Dziś założyłem opony zimowe. Podjąłem decyzję że zakładam je na te felgi które są na aucie. A oponki to tak jak wcześniej pisałem Falken HS 449. Ciekawe jak będą się sprawować
Ta podstopka jest orgianlana czy jakis zamiennik?
Zamiennik. Dopasowana bardzo dobrze, szkoda płacić za oryginał 
Dzięki za miłe słowa o moim samochodzie
Pytałem się o to dealera. Jego odpowiedź mówiła o wytycznych Mazdy oraz o jakimś aktywny spojlerze który to spełnia po części tablica rejestracyjna. Czyli sumując jakieś farmazony
Pytałem się o to dealera. Jego odpowiedź mówiła o wytycznych Mazdy oraz o jakimś aktywny spojlerze który to spełnia po części tablica rejestracyjna. Czyli sumując jakieś farmazony

Mazda jak ze snu. Po prostu piękna. Troche Ci zazdroszcze chociaz ja moja tez uwielbiam 
Mozesz mi powiedziec gdzie zamawiales tą podstopnicę. Tez mam automat ale 2009 i szukam podstopnicy bo faktycznie ten materiał szybko sie zniszczy.
Mozesz mi powiedziec gdzie zamawiales tą podstopnicę. Tez mam automat ale 2009 i szukam podstopnicy bo faktycznie ten materiał szybko sie zniszczy.
- Od: 16 maja 2014, 14:11
- Auto: Dopiero szukam
Cześć,
michal55yh na jednym z Twoich zdjęć widać status czujników parkowania na wyświetlaczu (to foto z ekranem podpisanym "Sprawdź czy wokół Ciebie jest bezpiecznie"). Gdzieś jest ukryta ta opcja czy tylko dostępna w SkyPassion?
Pozdr
michal55yh na jednym z Twoich zdjęć widać status czujników parkowania na wyświetlaczu (to foto z ekranem podpisanym "Sprawdź czy wokół Ciebie jest bezpiecznie"). Gdzieś jest ukryta ta opcja czy tylko dostępna w SkyPassion?
Pozdr
-
tpel
Tylko SkyPassion. Może kiedyś jakiś "hakier" to rozgryzie i będziemy sobie mogli włączyć to w niższych wersjach...