Mazda3 BK LF '03 Aero, Top Sport
Seraf napisał(a):zastanów się czy nie warto od razu wymienić mocowania i łożyska amortyzatorów skoro już i tak wszystko będzie zdjęte.
w sumie masz racje łożyska nie zaszkodzi wymienić a co do poduszek to niema najmniejszych objawów że są wybite ale wszystko okaże sie jutro jak to rozbierzemy
Moja M3 viewtopic.php?f=332&t=161756
Idealny moment aby wrzucić sprężyny obniżające
! Potem nie opłaci się tego robić
( wymiana sprężyn z tyłu do tego to jakieś 30min roboty, z przodu o wiele ciężej).
krzysiek3d napisał(a):Idealny moment aby wrzucić sprężyny obniżające! Potem nie opłaci się tego robić
( wymiana sprężyn z tyłu do tego to jakieś 30min roboty, z przodu o wiele ciężej).
niżej niepotrzebuje a nawet niechce:Pwyleczyłem sie z tego w poprzednich samochodach:D
Hehe
, no tak, Krakowskie drogi nie zachęcają
... ale da się żyć
.
Tak to ładne auto, grilla bym Ci chętnie zabrał bo wg. mnie ładniejszy
Tak to ładne auto, grilla bym Ci chętnie zabrał bo wg. mnie ładniejszy
Ja ponad polroku szukalem takiego egzemplarza na pakiecie aero ale warto bylo czekac i szukac;DAero robi wrazenie;Djeszcze niedlugo wskoczy tablet w miejsce org navi to dopiero bedzie rodzynek;D
Dzisiaj Madzia dostała kilka klubowych gadżetów,co prawda jakośc podkładek pod tablice pozostawia wiele do życzenia(za twardy plastik i ciezko zgiąc ją z przodu samochodu żeby była ładnie wyprofilowana)dzieki garbage1989 że pamietałeś i kupiłes:)a i dzieki paolo za wkretarke:P
oj tam oj tam odrazu nalot poprostu wpadliśmy w odwiedziny widzisz przynajmniej sobie odpocząłeś i pewnie jak pojechalismy to otwarłeś piwko siadłeś w fotelu i właczyłeś mecz:P
jak miało wiać jak filtr zapewne niebył wymieniany od nowości:P
Tablet juz na swoim miejscu:)radocha niesamowita małe centrum dowodzenia w madzi:Wszystko dzięki Hubertowi(Garbage1989)dzięki wielkie za poświęcony czas i zapał do zrobienia tego:)Wszystko gra ze sobą rewelacyjnie:D Masz łeb do tego:D
Dopisano 13 sie 2014, 20:34:
jednak bez Nvoxa(xcarlink) się nie obeszło i był niezbędny do połączenia wszystkiego (wyprowadzenie auxa z radia przez połączenie zworek niestety nie udało się)
Dopisano 13 sie 2014, 20:34:
jednak bez Nvoxa(xcarlink) się nie obeszło i był niezbędny do połączenia wszystkiego (wyprowadzenie auxa z radia przez połączenie zworek niestety nie udało się)
WOW! Rewelacja
Wygląda znakomicie!

Moja Mazda 3 MPS http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=332&t=170913
mysiak napisał(a):wygląda fajowo. A jak z czytelnością w pełnym słońcu?
w pełnym słońcu kolory nie sa takie żywe ale oryginalny mechanizm ma możliwośc ustawienia kąta widzenia wiec go pochylam i jest git:Dwiadomo że najlepszy efekt jest wieczorem:D
Dopisano 15 sie 2014, 20:49:
Paolo napisał(a):Resztę niech opisze właściciel co ten wszystkomający panel posiada![]()
Kurcze te paluchy poodbijanemusimy jakąś nową większą sesje zrobić.
codziennie przecieram wyswietlacz a i tak wiecznie paluchy poodbijane musze sobie chyba rysik załatwic:pwogule może skasuj ta pierwsza fote bo nawet deska uwalona:Palbo chociaz dopisz że zdjecie zrobione odrazu bo zamontowaniu tableta:P
No to wyświetlacz wygląda bosko, a jak z działaniem? NIc nie ścina? działa bez zarzutów? czy może jednak jakieś wady się znalazły 
Ślonski_dizajn napisał(a):No to wyświetlacz wygląda bosko, a jak z działaniem? NIc nie ścina? działa bez
zarzutów? czy może jednak jakieś wady się znalazły
Na chwile obecna igla dosc mocny Procesor bo 4x1.20 Wiec chodzi elegancko
Witam, zamierzam coś podobnego założyć w swoim aucie, chcę jeszcze dołożyć do tego kamerkę cofania. Mam nadzieję, że obejdzie się u mnie bez nvoxa (mam fabryczną zmieniarkę). Mogę liczyć bambam na jakieś wskazówki w razie moich wątpliwości?
- Od: 20 sie 2014, 17:51
- Auto: Mazda 3 BK 1,6D 2004