Mazda3 BK Z6 2008 1,6 105KM HB Black Mica "Czarnulka"
lepiej sie tutaj na forum pochwalic bo tez chetnie bym sie dowiedzial 
Przedstawiciel regionalny VOTUM SA
komputer pokladowy bedzie w ogole na tym dzialal ?
Czy ten ekran w desce bedzie dzialal ?
Czy ten ekran w desce bedzie dzialal ?
czyli mając przedlifta nie zobacze nic 

Cajtek napisał(a):http://www.eonon.com/Car-GPS/Specific-Car-GPS/D5151.html
Koszty z dostawą to 290$ plus około 170-180 PLN do Urzędu Celnego :-P
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Jakiś czas temu był w promocji po 150$ i pewnie jeszcze będzie nie raz
W wersji po lifcie działa wszystko jak powinno
- Od: 10 sty 2013, 13:17
- Auto: Była:
Mazda 3 BK Y6 ‘07 1.6
Mazda 3 BL R2 '10 2.2
Mazda MX-5 NC '08 2.0
Jest:
MPS BL3 '13 2.3
Cajtek napisał(a):
Stacja wraz tunerem tv zamówiona, .... wrzucę fotki jak będzie po wszystkim![]()
Edyta:
W planach, ale to po zimie już:
– Odświeżenie felg, zastanawiam się nad kolorem...![]()
– Malowanie zacisków, również zastanawiam się nad kolorem
Ładna Mazdusia

Też chciałbym wiedzieć jak ta stacja funguje z górnym wyświetlaczem, bo od dłuższego czasu jestem nią zainteresowany i chętnie bym ją

Dylemat związany z kolorem felg mam już chyba za sobą. Chciałem je pomalować na złoto, ale jak zrobiłem zaciski na czerwono, to wydaje mi się, że fele zostaną srebrne. Poza tym i tak mam zamiar rozglądnąć się za innymi na lato, więc tym bardziej nie warto ich ruszać
Życzę szerokości i z jazdy przyjemności
@petoro
Dzięki, no chyba też zostanę jednak przy srebrnym kolorze felg ;–)
Znalazłem dziś chwile czasu i zabrałem się za montaż panelu, niestety nie dokończyłem ze względu na wizytę niezapowiedzianych gości, a teraz już mi się nie chce do garażu schodzić... poskręcam wszystko rano i wrzucę resztę zdjęć
Wszystko działa, górny panel LCD też, wyświetla średnie spalanie itd, sterowane z kierownicy funkcje komputera.
Trudność montażu w skali 1-5 oceniam na 1
Dzięki, no chyba też zostanę jednak przy srebrnym kolorze felg ;–)
Znalazłem dziś chwile czasu i zabrałem się za montaż panelu, niestety nie dokończyłem ze względu na wizytę niezapowiedzianych gości, a teraz już mi się nie chce do garażu schodzić... poskręcam wszystko rano i wrzucę resztę zdjęć
Wszystko działa, górny panel LCD też, wyświetla średnie spalanie itd, sterowane z kierownicy funkcje komputera.
Trudność montażu w skali 1-5 oceniam na 1
teraz najtrudniejsze wszystko poskładać ^^ 
Największa trudność to poupychać kable, tam strasznie mało miejsca jest.
Między panelem a sterowaniem klimy mam około 5 mm przerwę, co wynika z faktu braku oparcia panelu sterowania klimy o radio, panel klimy ucieka w głąb. Popracuję nad tym jak będę montował kamerę cofania.
Co do jakości plastików to za tą cenę nie ma się do czego przyczepić, wiadomo – można to było lepiej zrobić, ale cena pewnie byłaby inna
.
Między panelem a sterowaniem klimy mam około 5 mm przerwę, co wynika z faktu braku oparcia panelu sterowania klimy o radio, panel klimy ucieka w głąb. Popracuję nad tym jak będę montował kamerę cofania.
Co do jakości plastików to za tą cenę nie ma się do czego przyczepić, wiadomo – można to było lepiej zrobić, ale cena pewnie byłaby inna
A jak gra ta jednostka ?
Czy w czoraj nie mijalismy się w Libiążu?
Czy w czoraj nie mijalismy się w Libiążu?
Gra moim zdaniem lepiej od seryjnego radia. Wczoraj z garażu nie wyjeżdżamłem ;–).
Ostatnio edytowano 20 kwi 2014, 22:07 przez Cajtek, łącznie edytowano 1 raz
Cajtek napisał(a):Największa trudność to poupychać kable, tam strasznie mało miejsca jest...
Jakoś powbijałeś te kable, że nic nie zostaje na wierzchu

Jakoś się udało ;–).
Na panelu nie ma takiej opcji, zmiana wyświetlania z zegara na komputer odbywa się za pomocą przycisku Mode na kierownicy.
Co do spota to bardzo chętnie, tylko narazie mało czasu mam ;–).
Na panelu nie ma takiej opcji, zmiana wyświetlania z zegara na komputer odbywa się za pomocą przycisku Mode na kierownicy.
Co do spota to bardzo chętnie, tylko narazie mało czasu mam ;–).
Też się kiedyś zastanawiałem nad tym DVD, masz czarny panel więc fajnie to się komponuje ze sobą, u mnie niestety ale średnio by pasowało.
Jest też wersja z screen mirroringiem (trochę droższa) http://www.eonon.com/Car-DVD-Players/Specific-Car-DVD/Mazda/GM5151.html
Jest też wersja z screen mirroringiem (trochę droższa) http://www.eonon.com/Car-DVD-Players/Specific-Car-DVD/Mazda/GM5151.html
- Od: 2 mar 2010, 12:12
- Auto: Mazda 3 2.0 Kintaro '08
Ford Fiesta MK7 1.4 '09
Jak zamawiałem to jeszcze tej wersji nie było. W zasadzie chyba i tak bym nie korzystaj z tej funkcji. Dla mnie priorytetem była Automapa plus Bluetooth, radio – reszta to fajny bajer ;–)
Mały update ...;–)
Kamera cofania zamontowana, kupiłem dedykowaną do Mazdy 3, montowana w miejscu lampki tablicy. Montaż dość prosty, pod kołem zapasowym jest gumowa zaślepka na kable przez którą puściłem kable do kamery. Zasilanie podłączyłem do puszki od czujników parkowania (daje prąd tylko jak wsteczny jest włączony). Z bagażnika kabel do panelu poszedł prawa strona za kanapą i aż do schowka został ukryty w listwie podłogi przy drzwiach. Na koniec wyjąłem schowek i kabel poszedł tyłem do stacji. Wszystko piknie działa ;–). Uniknąłem też rozbieranie połowy samochodu.
Dodatkowo odebrałem felgi letnie z renowacji ;–).
Kamera cofania zamontowana, kupiłem dedykowaną do Mazdy 3, montowana w miejscu lampki tablicy. Montaż dość prosty, pod kołem zapasowym jest gumowa zaślepka na kable przez którą puściłem kable do kamery. Zasilanie podłączyłem do puszki od czujników parkowania (daje prąd tylko jak wsteczny jest włączony). Z bagażnika kabel do panelu poszedł prawa strona za kanapą i aż do schowka został ukryty w listwie podłogi przy drzwiach. Na koniec wyjąłem schowek i kabel poszedł tyłem do stacji. Wszystko piknie działa ;–). Uniknąłem też rozbieranie połowy samochodu.
Dodatkowo odebrałem felgi letnie z renowacji ;–).