Mazda3 BK Y6 '04 – Szara Myszka
Pyton nie trze opona nigdzie wewnętrzną stroną...Pyton162 napisał(a):opona balon, ja mam profil 45 i duzo lepiej wygląda. Obciera ci przy mocnym skręcie wewnętrzna strona opony o osłony. Jak sie wytrze to będzie obcierać o podłużnice
Opona trze tylko o wewnętrzne nadkola (dokładnie przetłoczenia wszystkie które niepotrzebnie wystają), jakbym zdjął to o nic nie chaczy prawie – czasem przytrze delikatnie o błotnik od wewnętrznej strony
Jakby ktoś miał na zamiane 18 cali felgi to chętnie rozważe propozycje.
Przedstawiciel regionalny VOTUM SA
BALON BALON BALON 
Wkladaj tu 18 spokojnie wchodzi 8.5 cala do et35/40
Opone 40/35 i nic nie będzie tarlo.
Lipiec/sierpień sprzedaje moje koła jak coś
Wkladaj tu 18 spokojnie wchodzi 8.5 cala do et35/40
Opone 40/35 i nic nie będzie tarlo.
Lipiec/sierpień sprzedaje moje koła jak coś
Na pewnej imprezie u znajomego była okazja wjechać Mazdą na hamownie i oto wyniki
. Wyszła piękna zdrowa seria z czego jestem zadowolony zwłaszcza, ze waśnie przekroczyłem 290 tys przebiegu 

Z nowości zamontowałem nakładki na pedały. Lecą już do mnie kolejne rzeczy na modyfikacje
. Sprzedaż moich kół lub zamiana na opony z mniejszym profilem nadal aktualne
!

Wyrwałem ten plastik z gałki, oczysciłem i okleiłem
jak sie dobrze przygrzeje to ładnie można wycisnąć cyfry 
http://www.ebay.de/itm/331299350325?ssP ... 1497.l2649
witam mam pytanie kupilem felgi ale wydaje mi sie ze beda za szerokie maja 7,5" et45 R17 I boje sie ze beda ocierac o nadkola co sadzicie?
witam mam pytanie kupilem felgi ale wydaje mi sie ze beda za szerokie maja 7,5" et45 R17 I boje sie ze beda ocierac o nadkola co sadzicie?
- Od: 26 maja 2012, 09:04
- Auto: MAZDA 3 BK
Z6 1.6 benzyna
2004r .
na felgę 7,5" powinna wejść opona o szerokości 205 – górny jej zakres (205/50r17)
http://www.nakole.pl/tabela-szerokosci- ... -opony.php
jest to niby max ale niektórzy naciągają jeszcze węższe opony
http://www.nakole.pl/tabela-szerokosci- ... -opony.php
jest to niby max ale niektórzy naciągają jeszcze węższe opony
Nakładki mam z ebaya Jakąś okazje wychaczylem i wyszła w bardzo fajnej cenie.
Opony chętnie ci swoje odsprzedam rozmiar 205/50/17 kupowane nowe w tym roku. Ja zmieniam na 18"
Opony chętnie ci swoje odsprzedam rozmiar 205/50/17 kupowane nowe w tym roku. Ja zmieniam na 18"
Czy wie ktoś może co to za felgi na Golfie IV ze zdjęć na 7 stronie?
(Tak z ciekawości)
(Tak z ciekawości)
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
oczywiście
ace lemans 18"/8"
ace lemans 18"/8"
Taka oto sytuacja w końcu wpadła rozpórka. Przód zrobił sie w końcu sztywny jak trzeba. Ważne bo na wiosne zejdziemy pewnie jeszcze w dół 

Zbliża sie, ostatnio wolniej bo dużo firmowym jeżdze ale na pewno poinformuje 
Widziałem już kilka rozpórek GSG i wszystkie sa wykonane bardzo dobrze. Osłone jak chcesz zakładać to trzeba ciąc przy każdej rozpórce