Stan auta super aż sam się zastanawiałem mimo, że mam już swoją
Mazda3 BK LF 2008 2.0 150KM
Widziałem to ogłoszenie.
. Podejrzewałem, że zostanie w 30min sprzedana. Póki nie będzie "nowej" miłości lepiej trzymać 
- Od: 3 gru 2017, 09:47
- Auto: Było: Mazda 3 '05
2.0 Benz + LPG
Nigdy bym się nie spodziewał że będzie tak trudno rozstać się z Mazdą. Jak się inwestuję i pielęgnuje samochód jak "członka rodziny"
to ciężko się rozstać. Chociaż zawsze dbałem o auta co miałem i jedynie z tym mam tak duże emocje. Jednak jak się trafi na porządny egzemplarz to szybko się można zakochać w Maździe
.
Jak przeglądam forum (chociaż od pewnego czasu nie mam za bardzo czasu) to każdy tu forumowicz dba i inwestuje w swoje auta jak tylko można.
Jak przeglądam forum (chociaż od pewnego czasu nie mam za bardzo czasu) to każdy tu forumowicz dba i inwestuje w swoje auta jak tylko można.
-
paradox_1
Też o tym myślałem w lato, jak się pojawiła na FB 6 GH od człowieka pracującego w ASO Mazdy... Skończyło się na tekście mojej kobity – chcesz tą sprzedać? przecież się nie psuje i jest dobra... I przestałem o tym myśleć
Poza tym trzeba by sporo dołożyć do kolejnego auta, a i tak nie wiadomo na co się trafi. Loteria. Odczuwam jakiś dziwny komfort psychiczny jak myślę o tym samochodzie, a cena spokoju jest... no nie ma jej 
Jeśli nie masz ciśnienia na zmianę, to daj sobie spokój. Jakbym miał taki przebieg jak Ty, to w ogóle bym się nad tym nie zastanawiał. Jeździj dalej, nie wygłupiaj się
Jeśli nie masz ciśnienia na zmianę, to daj sobie spokój. Jakbym miał taki przebieg jak Ty, to w ogóle bym się nad tym nie zastanawiał. Jeździj dalej, nie wygłupiaj się
- Od: 22 lip 2014, 11:58
- Auto: Mazda 3 Kintaro
Witam.
Dawno mnie tu nie było
Niestety sprzedaję
auto ponieważ muszę wymienić na typu kombivan.
Ciężko będzie mi się rozstać z Mazdą ale dorosłem już do tej decyzji
https://www.otomoto.pl/oferta/mazda-3-bk-2-0-skora-bose-pelna-opcja-ID6CHfAF.html
Dawno mnie tu nie było
Niestety sprzedaję
Ciężko będzie mi się rozstać z Mazdą ale dorosłem już do tej decyzji

-
paradox_1
Witam.
Dzisiaj auto zostało sprzedane
. Mam nadzieję, że będzie nowemu nabywcy służyło bezawaryjnie tak jak mi
. Dbaj o auto a na pewno Mazda Ci się odwdzięczy
. Pozdrawiam i dziękuję za transakcję
.
Dzisiaj auto zostało sprzedane

-
paradox_1
To naprawdę fajny egzemplarz z dobrej ręki, więc nic dziwnego że poszedł na pniu. Gratulacje obydwu stronom dobrej transakcji. Niech jeździ i cieszy oko 

-
Maciek
- Od: 17 sie 2013, 20:33
- Auto: JEST
Mazda6 GJ Sky-G 2.5 '14 SkyPassion
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Z czystej ciekawosci, za ile poszla ?
Za tyle ile chciałem (info na pw)
Miałem bardzo dużo telefonów. Dla pierwszego klienta przetrzymałem auto 2 dni i w rezerwie miałem oddzwaniać jak nie sprzedam
Po pierwszym dniu żona się śmiała abym podwyższył cenę bo takie duże zainteresowanie
Miałem bardzo dużo telefonów. Dla pierwszego klienta przetrzymałem auto 2 dni i w rezerwie miałem oddzwaniać jak nie sprzedam
Po pierwszym dniu żona się śmiała abym podwyższył cenę bo takie duże zainteresowanie
-
paradox_1