Według mnie baaardzo dobrze postąpiłeś, że wypędziłeś rudzielca! Nie można dopuścić do rozpuszczenia się naszych Mazd Twój brat to ma łapę do robienia zdjęć!
Kolego, a ile elementów robiłeś? Bo reperaturki + malowanie to pewnie około tysiaka by wyniosło. A reszta? Czy w cenie również zrobiona została konserwacja podwozia?
Ja bym stawiał na szybki, potem zderzak, na końcu końcówkę wydechu
PS. Zdjęcia są z jakimś filtrem? Co nie zmienia faktu, że jest naprawdę piękna
Tak sądziłem, że właśnie w granicach 300 zł za element.
Można wiedzieć jakie zabezpieczenie tych nadkoli? Jak mnie teraz kolejny spartoli sprawę to powiedziałem, że nie będę już więcej próbować i wstawię reperaturki, tylko jakiegoś ogarniętego blacharza będzie trzeba znaleźć
-sprawdzenie szczelności układu z wykorzystaniem barwnika UV, -uzupełnienie oleju w układzie, -odgrzybianie klimatyzacji metodą ozonowania, -uzupełnienie czynnika chłodzącego do 500 g,
W poniedziałek mi się pojawił błąd : P2187 – układ napędowy (System Too Lean at Idle Bank 1)
więc troszku poczytałem i w sumie od czego postanowiłem zadziałać to zalałem na Shellu -Power Racing 100 ( generalnie 1 zł droższa na litrze od normalnej 95 ) do pełna ( ponad 35 l )
Efekt ? Przez tydzień cisza i spokój ! Jeszcze przetestuje ale prawdopodobnie to bylefekt chujowej benyzny zatankowanej Nie polecam więc tankowania na ORELNIE w Bielanach Wrocławskich przy A4
Pab – nie Ty pierwszy narzekasz na jakość paliwa na stacji przy A4 – ponoć nie ma różnicy, na którą się zjedzie (czy kierunek Jędrzychowice, czy Kraków). Ja raz tankowałem ON na Orlenie w kierunku Jędrzychowic i co prawda nie miałem żadnych błędów, ale silnik chodził jakoś głośniej.