Mazda3 BK LF '08 2.0 161KM KINTARO
Jakie wymiary miały Dragi ?
Powinno być takie same
Dużo wystawało ?
No co Ty mówisz, nie wiem jakim cudem. Mi może wystawało z 3 mm
Kolejny mały modzik.
Zmiana żarówek kierunkowskazów z pomarańczowych na chromowane.
Cena 7 zł/szt.
Uwaga. Są dwa typy żarówek PY21W.
Chodzi u ustawienie bolcy w podstawie żarówki. W Mazdzie są ustawione asymetrycznie.
Czyli typ ZR04
W przypadku braku możliwości zakupu typu ZR04, można użyć modelu ZR03 przy czym należy delikatnie przypiłować jeden z bolców. Żarówka wejdzie nam na wcisk i będzie działać normalnie.( tak to było w moim przypadku z niewiedzy )

Zmiana żarówek kierunkowskazów z pomarańczowych na chromowane.
Cena 7 zł/szt.
Uwaga. Są dwa typy żarówek PY21W.
Chodzi u ustawienie bolcy w podstawie żarówki. W Mazdzie są ustawione asymetrycznie.
Czyli typ ZR04
W przypadku braku możliwości zakupu typu ZR04, można użyć modelu ZR03 przy czym należy delikatnie przypiłować jeden z bolców. Żarówka wejdzie nam na wcisk i będzie działać normalnie.( tak to było w moim przypadku z niewiedzy )

Ostatnio edytowano 14 lut 2012, 13:18 przez tomek-waw, łącznie edytowano 1 raz
Do mnie to nie przemawia. Myślałem o tym ale skoro ten pomarańczowy odblask obok żarówki i tak zostaje to wolałem pomarańcz 
I jakie fele wkoncu wybrales?
Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA
wrzuc zdjecie calego auta
Ale moim zdaniem i tak rota zamiata te felgi
Ale moim zdaniem i tak rota zamiata te felgi
Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA
Dziś przyjechały nowe oponki na lato.
Yokohama Advan Sport V103 215/45/17
Różnica pomiędzy 16" 205/55/16 a 17" 215/45/17
Felga 17"/7 jest na styk krawędzi błotnika
Prezentacja na feldze TenzoR, bez obciążenia. Nie jest źle i myślę, że będzie się dobrze jeździć.
Nie ma żadnych obcierek o nadkola czy też błotnik. Przypomnę, że mam glebę -30mm.
Kapselek od felg do malowania na black.

Na ta chwilę są czarne nakrętki Drag 12/1,5mm.
Myślę tez o czerwonych.

Yokohama Advan Sport V103 215/45/17

.jpg)

Różnica pomiędzy 16" 205/55/16 a 17" 215/45/17

Felga 17"/7 jest na styk krawędzi błotnika

Prezentacja na feldze TenzoR, bez obciążenia. Nie jest źle i myślę, że będzie się dobrze jeździć.
Nie ma żadnych obcierek o nadkola czy też błotnik. Przypomnę, że mam glebę -30mm.
Kapselek od felg do malowania na black.

Na ta chwilę są czarne nakrętki Drag 12/1,5mm.
Myślę tez o czerwonych.

Zamówione wycieraczki w Motgum-ie dojechały.
Sprawdzimy ich jakość.
Cena 53 zł kpl. z przesyłką.
Oby nie były takie jak Valeo.

P.S.
Czy ktoś z W-wy podjął by się montażu światła powitalnego w mojej 3
Jakoś nie mam na to weny.
Sprawdzimy ich jakość.
Cena 53 zł kpl. z przesyłką.
Oby nie były takie jak Valeo.

P.S.
Czy ktoś z W-wy podjął by się montażu światła powitalnego w mojej 3

Jakoś nie mam na to weny.
Przynajmniej cena z tych normalnych. A wiekszosc wycieraczek ma podobną trwałość, więc nie ma co przesadzać przy wyborze.
Z ta cudowną zbieralnością wody produktów premium tez bym nie przesadzal tak jak to robia w reklamach. Dobry wybór
Ja u siebie założyłem zwykle alca za ok 10zl a zbierały jak OEM-y. Po zimie każde maja dość i żywot sie powoli konczy..
Z ta cudowną zbieralnością wody produktów premium tez bym nie przesadzal tak jak to robia w reklamach. Dobry wybór

Ja u siebie założyłem zwykle alca za ok 10zl a zbierały jak OEM-y. Po zimie każde maja dość i żywot sie powoli konczy..