Zgadza się. Z bagażnikiem rowerowym na dachu. A gdzie żeś mnie dojrzał?
Dopisano 18 lip 2016, 12:17:Aaa mrugałeś... Nie zwróciłem uwagi powiem szczerze. Może się akurat z kobitą zagadałem

W każdym razie dzięki i również pozdrawiam
Dopisano 18 lip 2016, 12:30:W ogólę to muszę wstawić fotki swojej piękności, bo po powrocie ze SPA u Gołembiewskich wygląda pięknie

Niestety pojawiły się dwie małe ustereczki:
1) w jakiś niezrozumiały dla mnie sposób wyczepił się z mocowania w drzwiach taki drut metalowy, chyba odpowiadający za otwieranie zamka z kluczyka. Na szczęście centralny działa. Będę się za to brał na dniach ponieważ wymaga to więcej czasu (zdjęcie boczka i poszycia wewnętrznego drzwi) i przy okazji wygłuszę drzwi matami – skoro już rozbieram wszystko, to nie ma lepszego momentu.
2) Przerywa mi ta gumowa harmonijka między drzwiami kierowcy, a budą i w efekcie tego przerywa granie głośnika – ktoś się z tym spotkał? Jak tą harminijkę wyjąć? Co tam się mogło zepsuć? Kupić nową i wymienić, czy reanimować obecną?
Z góry dzieki za pomoc!
Poza tym miałem tylko lekkiego wnerwa, bo Gołembiewscy podmienili mi ramki klubowe, na swoje paskudne, reklamowe. Przez moment się wahałem czy im tego w ankiecie nie wytknąć, jak odbierałem auto, ale z natury jestem spokojny, więc stwierdziłem, że już sobie sam przełożę w domu.
No i dodatkowo, na powitanie Magdaleny po długiej nieobecności, strzeliłem jej prezent w postaci nowej antenki radia

Prosto z chin przyleciała aluminiowo-karbonowa, chyba 11 cm długości.
Wygląda spoko, działa nieco gorzej. Mam mały plan jak ją nieco ulepszyć, ale muszę do tego dorwać wiertarkę stołową. Ktoś coś?

Zdjęcia chyba jutro, bo dzisiaj nie wiem, o której wyjdę z roboty.