Czasu mało, by rzeczowo opisać co się z autem dzieje a działo się troszeczkę.
Update:Przy przebiegu 116417 kmWymiana filtra powietrza KNECHT LX1688. Szybko łatwo i przyjemnie, do tego odkurzenie wszystkiego co się dało pod maską – dużo się tam syfu zbiera.
Przy przebiegu 117970 km
Na przód trafiły nowe żarówki H7 Osram Cool Blue Intense ponieważ jedna z wcześniej zamontowanych się spaliła. Wymieniony komplet i jazda w nocy jest już przyjemniejsza, wygląda prawie jak Xenon

.
Przy przebiegu 118077 kmW serwisie Fox Rzeszów auto nabrało świeżości w środku. Została wymieniona chłodnica razem z skraplaczem (dobry zamiennik Nissena) – stara już była pozbawiona prawie wszystkich tych aluminiowych mikro radiatorów. Dodatkowo, czynnik klimy został uzupełniony (brakował dużo... bo aż 300 ml), klima była również ozonowana. Całą prace zwieńczyła wymiana filtra klimatyzacji – tak jak w przypadku filtra powietrza – firmy KNECHT. Auto gotowe na gorące Chorwackie powietrze

.
Przy przebiegu 118236 kmMazda potwierdziła, że dobrze się trzyma ponieważ przegląd techniczny przeszła na 5+. Niby przy przeglądzie wyszło, że jedna z osłon przegubu jest uszkodzona – ale był to na szczęście fałszywy alarm. Również niedługo później mechanicy magicy z Foxa usunęli brzęczenie spod samochodu – urwana śruba osłony katalizatora

.
Przy przebiegu 119080 kmZamontowałem żarówkę LED światła cofania oraz żarówki LED podświetlenia tablicy rejestracyjnej, które kupiłem od
Widmo82. Czekają mnie jeszcze żarówki w kabinie (to przy okazji kolejnych modów) oraz z przodu auta.
Pomalowałem zaciski hamulcowe na kolor jaki miałem zaplanowany – niebieski

. Jak się uda to będę starał się akcenty kolorystyczne właśnie w tym fasonie trzymać – jak do tej pory udaje się to, ponieważ zamontowałem też ( w końcu!!!) przednią górną rozpórkę kielichów – dzięki jeszcze raz
em_dzej 
.

- Zestaw do malowania zacisków kolor BMW M3 niebieski. Efekt na tylnej osi.

- Zestaw do malowania zacisków kolor BMW M3 niebieski. Efekt na przedniej osi.

- Rozpórka :)
Co w najbliższym czasie? Mam dwie rzeczy do zamontowania w środku – może w sobotę rano się uda?