Na początek dokładka, miała wjechać przerobiona masywna dokładka od Mazdaspeed3. Niestety dotarła zza wielkiej wody w kawałkach więc temat upadł, paczka wraca i walczę o zwrot kasy...

Teraz koła. Obecnie na przodzie siedzi 9 cali które w poprzednim roku jeździły na tyle- tam natomiast wskoczyło 9,5 cala które kupiłem od znajomego z Torunia.
Wystawały, wymagało to negatywu, więc wskoczyły wahacze Silver project a następnie zabawa z gwintem dzięki czemu auto usiadło jeszcze niżej- przez to już mam problem np. ze zrywaniem się listw progowych
Dalej wziąłem się za środek- wskoczyła kiera Nardi deep corn wraz z nabą, która była przerabiana specjalnie pod moje auto i "wieloklin" Mazdy.
Gałka zmiany biegów w kształcie katany, która niesamowicie pozytywnie zaskoczyła mnie jakością wykonania oraz detalami, jest świetna!
Dodatkowo obszyłem mieszek zmiany biegów materiałem w kwiaty co dało mega japoński efekt w środku
Później postanowiłem odświeżyć lampy, które po latach były mocno zmatowione oraz porysowane, efekt przed i po
Oraz przerobiłem nieco zderzak wraz z magnesami neodymowymi żeby na zlotach szybko przerejestrować Mazdę na jpn
Jest to 1 z 2 smaczków, które będą nawiązywać z zewnątrz do Japonii- drugi jest w trakcie, na razie projektuję
To wszystko, zapraszam do ocen