w Twoim wypadku pewnie tak ale CarPlay niestety nie ma innej opcji niż oficjalna

www.mazdaspeed.pl
dario87 napisał(a):Śliczna ta ślicznotkadokładki to moje marzenie
(nie chce kolega sprzedac
a jak tam z glebą? Zamontowana??
Czy zdradzisz tajemnicę gdzie kupowałeś i jaki jest koszt tych dokładek?sevecc napisał(a):dario87 napisał(a):Śliczna ta ślicznotkadokładki to moje marzenie
mam ORI dokładkę na przód do opchnięcia za śrubki w idealnym stanie ale do BM raczej nie podejdzie![]()
Na razie zamówiłem nowe koła w ASO
Gleba musi jeszcze chwilę poczekać – w grudniu na przeglądzie pewnie wjedzie Eibach Pro Kit
sylwia323F napisał(a):Czy zdradzisz tajemnicę gdzie kupowałeś i jaki jest koszt tych dokładek?sevecc napisał(a):dario87 napisał(a):Śliczna ta ślicznotkadokładki to moje marzenie
mam ORI dokładkę na przód do opchnięcia za śrubki w idealnym stanie ale do BM raczej nie podejdzie![]()
Na razie zamówiłem nowe koła w ASO
Gleba musi jeszcze chwilę poczekać – w grudniu na przeglądzie pewnie wjedzie Eibach Pro Kit
adam_we napisał(a):Pięknie się prezentuje. Dokładki robią robotę, tylko trochę strach do krawężnika dojeżdżać. Zawsze można tyłem zaparkować.
KMBak napisał(a):Bez sensu, bo część chromu wchodzi w lampę. Tego nie okleisz przecież? czy się mylę?
gaffel napisał(a):Fajna madzia, podobna do mojejMontuj te eibachy, bo tez sie nad nimi zastanawiam
![]()
![]()
sevecc napisał(a):gaffel napisał(a):Fajna madzia, podobna do mojejMontuj te eibachy, bo tez sie nad nimi zastanawiam
![]()
![]()
Dzięki![]()
Eibachy wlecą na pewno na wiosnę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości