Jak oceniacie?:)
Jeśli chodzi o modyfikacje, zrobiłem w niej niewiele.
Pracuję w branży i Madzia została specjalnie wyszukana i zakupiona z salonu Mazdy.
Miała udokumentowany, potwierdzony certyfikatami przebieg.
Wyglądała jak nówka, a sam u siebie w firmie ją dopieściłem.
Jeśli chodzi o inwestycje:
Pomalowałem zaciski na czerwony kolor, całkiem inaczej wyglądają teraz felgi, aaaa i dołożyłem srebrne wentyle
W środku dorzuciłem sobie podgrzewane fotele kierowcy i pasażera (trzy stopnie regulacji)
Nie chciałem zmieniać fabrycznego radia,a że było bez zmieniarki i mp3, wyciągnąłem do schowka slot usb i aux, w podłokietniku mam zamontowany mobilny modem na kartę sim, jak dla mnie przydatna sprawa, ponieważ na pokładzie mam wifi do 10 urządzeń, a że nie mieszkam w PL wpinam tel pod wejście aux i słucham sobię polskich stacji radiowych w bardzo dobrej jakości dzwięku.
Wygłuszyłem też drzwi przednie,a przy okazji zmieniłem głośniki. Bez wzmacniacza, zależało mi bardziej na czystości dzwięku niż na jego mocy, gra przepięknie
Co planuję,
Chce zmienic wnętrze na skórzane
Jeśli uda mi się znaleźć siedzenia i obicia drzwi w super stanie to wyjmę obecne (trochę ich szkoda,są jak nowe) i przy okazji mając puste wnętrze, zamierzam wygłuszyć cała podłogę auta, nadkola tył/przód, bagażnik itd
Niestety wygłuszenie M3 to trochę słaba sprawa.
Zastanawiałem się nad szyberdachem, piecowym przyciemnieniu wszystkich szyb (pomijając przednią), z szyberdachem mi trochę przeszło, przymierzałem się do oklejenia dachu na czarno, też jeszcze nad tym myślę, póki co robię wizualizację na kompie jak mogłoby to wyglądać- nie chcę przesadzić