Witam wszystkich

od 12.03.15 jestem nowym, szczęśliwym posiadaczem Madzi:) Moja historia z moją Mazdą zaczęła się bardzo szybko, na początku przez dłuższy czas rozglądałem się za Alfą 147, wertując milion stron forum, pytanie każdego o zdanie jednak rozsądek wygrał( choć była bardzo piękna) ale jak to Alfy-beczka bez dna:). Siedząc na różnych portalach z samochodami nagle mnie olśniło i pomyślałem z może by tak Mazda? hmmmm czemu by nie

"Kliknałęm" na Mazdę i patrzę i nie wierzę:) auto w moim guście prawie jak Alfa chodzi mi o zegary

. Od razu się w niej zakochałem:

. Postanowiłem, że zbieram właśnie na Mazdę, po drodze oglądając i czytając o tym samochodzie, wiadomo kasy brakowało, aż nadszedł 10 Marca

znalazłem moją obecną Madzie po obejrzeniu zdjęć przeczytaniu opisu, od razu skonsultowałem to z rodzicami, mamie bardzo się podobała, tata z lekkim dystansem choć wiem, że Mazda jako marka bardzo mu się podoba:). Ale właśnie Kasa kasa i jeszcze raz kasa

Zadzwoniłem pogadałem z dziewczyną sprzedającą Madzie i nagle mama wyszła z propozycją, że może mi pożyczyć i tak oto na drugi dzień byłem już w Kielcach i jak się okazało bo godzinie byłem właścicielem wymarzonej Madzi
DANE TECHNICZNEROK PRODUKCJI: 2004
SILNIK: 1.6+LPG
PRZEBIEG: 168 TYŚ
KOLOR: CZARNY METALIC
Modyfikacje:Madzia przeszła optyczny Tuning w Niemczech zrobiony przez pierwszego właściciela.
-Obniżanie zawieszenie sprężyny Eibach
-Bodykit ATH
-Rozpórka
-Instalacja LPG Stag 4
-Radio DvD, Navi, DvbT Zenec Ze-Nc 520
-Wkłada Filtra powietrza K&N
-Nowe obicia foteli i tylnej kanapy pół skóra z czerwonym zamszem
-Felgi Alu 16" Dezent
-Opalane tylne szyby.
PLANYHmmm na pewno coś antykorozyjnego może jakaś koncerwacja no i dalsze upiększanie już pięknej( według mnie) Madzi. Pomalowanie zacisków na czerwono lub żółto, wymiana oleju filtrów itp, przegląd LPG, Naklejki na przednie drzwi MAZDA 3 (już zakupione), belki dachowe by się przydały gdy na narty będę jechał:) i co tam jeszcze hmmmm aaa zrobienie halogenów bo nie świecą i założenie świateł dziennych oraz zmiana żarówek jakiejś dobrej marki

No to by było na tyle

z góry przepraszam za błędy jakie się mogły pojawić ewentualnie:) jeśli coś pominąłem to również przepraszam( zawsze możesz dopytać:)). Jestem nowym użytkownikiem Mazdy więc jeszcze jej tak dogłębnie nie znam więc również i rady mile widziane:)
Pozdrawiam wszystkich !

A teraz czas na małą galerie

Miłego oglądania:)