Mazda3 BK Y6 '04 – Szara Myszka
Siedzi ładnie. Znowu telefonem zdjecia robione ale tym razem jest światło. Generalnie musze zbić troche z przodu mocowania plastikowego nadkola bo szura 

Przedstawiciel regionalny VOTUM SA
Fajnie siedzi
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
bardzo ładnie siadła to juz 3 w klubie na gwincie. Teraz przydałoby sie spiac ten zawias rozporka bo będzie srodek trzeszczał 
-
Pyton162
Wszystko w swoim czasie
Zastanawiam sie nad zmianą kół na 18 cali
Jakby ktoś był zainteresowany zamianą na jakieś ładne to pewnie bym sie skusił 

Pyton162 napisał(a):bardzo ładnie siadła to juz 3 w klubie na gwincie. Teraz przydałoby sie spiac ten zawias rozporka bo będzie srodek trzeszczał
Jest ich pewnie więcej
Zrobiłem dzisiaj trase na zlot w Lipnie ponad 200 km i powiem że jest świetnie ! Z małym wyjątkiem czasami szurającego nadkola przedniego. Czekam aż sie wytrze
Auto ma nadal być do jazdy na codzień więc camberów nie będzie. Zostanie pewnie tak jak jest tylko jeszcze spiąć to trzeba rozporką. Z przodu moge urwać jeszcze jakieś 6 cm
Wysokość przedniego wahacza od asfaltu to 8 cm.

Tak na prawde cięzko mi stwierdzic jaki % jest. Myśle że teraz jest okolo 45 % na oko powiedzmy. Cena chyba 400 zł już nie pamietam 
Jak dla mnie to Ci szura bo włożyłeś balon a nie opone 
Mówiłem 45 to 50..
Teraz wygląda przy gwincie średnio
Będę miał do sprzedania 18 jakbyś chciał
Mówiłem 45 to 50..
Teraz wygląda przy gwincie średnio
Będę miał do sprzedania 18 jakbyś chciał
Wsadziłem oryginalny rozmiar mazdy. Nie planowałem gwintu jednak wyszlo jak wyszło. W koncu trzeć przestanie 
Dorzucam 2 fotki ze zlotu w Lipnie. Jakoś tak mi sie spodobały
W kolumnie jak stoimy widać że Madzia jednak sporo siadła 

Fajna ta Magda. Jakoś nie mogłem się przekonać do tych felg, ale to drugie zdjęcie rozwiewa moje wątpliwości 
Ładnie się prezentują te ciemne reflektory+ciemne szyby+felgi+kolor auta.
Ładnie się prezentują te ciemne reflektory+ciemne szyby+felgi+kolor auta.
- Od: 21 mar 2013, 18:59
- Auto: Mazda 3 2.0 Top Sport '06
Szkoda mi troche nowych opon bo chętnie bym zmienił. Ewentualnie zamieniłbym na niższy profil albo na 18 cali. 
opona balon, ja mam profil 45 i duzo lepiej wygląda. Obciera ci przy mocnym skręcie wewnętrzna strona opony o osłony. Jak sie wytrze to będzie obcierać o podłużnice 
-
Pyton162
Jak założysz 18-stki to pewnie też będą felgi szersze i będziesz musiał szukać dużego ET żeby Ci się koła schowały w nadkolach co ogranicza wybór
ale efekt będzie powalający. Ja bym poszukał czegoś z widocznym parapetem