W porównaniu do BL'ek które z uwagi na grill wyglądają jak wiecznie roześmiane dziecko

to BM'ka po prostu pokazuje pazur
www.mazdaspeed.pl
Grzegorz K napisał(a):Jak chcesz sedan i 165 km bierzesz M6. Myślę że dlatego różnicuja ofertę.
Bezawaryjności i nie puszczaj żony za kółko
lukaszm napisał(a):hej, piękna Mazdaten ekran jest chowany czy na stałe?
Pyton162 napisał(a):fajne jest to ze deska jest taka minimalistyczna, bez zbędnych guziczków, pokręteł itd. W BL jest tego za duzo . Tu jest jeszcze mniej niz BK , dobrze to wygląda.
Te 16 sa za małe. Idealnie by wyglądała na 18 . 17 byłby kompromisem. pozdro
child napisał(a):Na stałe, ale ponieważ nie jest to tylko nawigacja, ale także system audio i cała reszta innych rzeczy (np. informacje o spalaniu), to niespecjalnie byłby sens chować. Chociaż rozumiem, że estetycznie to się może komuś nie podobać, to z praktycznego punktu widzenia jest lepsze niż np. umieszczenie ekranu niżej w konsoli środkowej (gdzie by bardzo odwracał uwagę od drogi).
blaze007 napisał(a):Piękna.. powiedziałbym nawet że drapieżna ( maska + grill dodaje charakteru) w ogóle cała linia miodzio![]()
W porównaniu do BL'ek które z uwagi na grill wyglądają jak wiecznie roześmiane dziecko/bez urazy/
to BM'ka po prostu pokazuje pazur
lukaszm napisał(a):Rozumiem że jest to ekran dotykowy?
Ksylo napisał(a):ale ta tablica rej. to porażka, fatalnie to wygląda
Lakcow91 napisał(a):BM wygląda na 16 jak BK na 15.. tyle, że BK na 16 wygląda dobrze na 17 jeszcze lepiej. Szkoda, że nie postarali się umieścić 17.. Ale się to wszystko zmienia, żeby samochód na 16 tak nie ładnie wyglądał.. Kiedyś felgi 16 to było coś, a dzisiaj...
talk_about85 napisał(a):Nie mowie ze nigdy nie kupie BM ale na pewno nie w najblizszych latach z tego wzgledu ze patrzac po spadku cen i dbaniu o auto to sie przynajmniej mi nie kalkuluje nijak dbac i sprzedawac.
child napisał(a):Tak nawiasem mówiąc widzę, że prawie sami właściciele BK się wypowiadają. Czyżbyście zamierzali pójść moim śladem i przesiąść się gremialnie na BM?
macvas napisał(a):child napisał(a):Tak nawiasem mówiąc widzę, że prawie sami właściciele BK się wypowiadają. Czyżbyście zamierzali pójść moim śladem i przesiąść się gremialnie na BM?
Taka naturalna kolej rzeczy, bo o ile posiadacze BL jeszcze śpią spokojnie o tyle właściciele BK powoli zastanawiają się nad przesiadką na nowszy model – ja akurat jeszcze długo nie, ale mam przeczucie, że moje kolejne auto to będzie BM
Jeśli tak się stanie to za kilka lat z przyjemnością odkopię tego posta i powiem "a nie mówiłem"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości