Mazda6 GY L8 1.8 2003r
1, 2
Cześć
Od 3 tygodni jestem posiadaczem mazdy
zaznaczam ze pierwszy raz mam mazde kiedys mialem honde civic jeszcze taka kwadratowa ale to nie jest istotne.
Troche o aucie
silnik 1.8 120 koni
przebieg 124tys (stan z dzisiaj)
4 poduszki powietrzne
kurtyny powietrzne
klimatyzacja
radio CD
navigacja
ESP
tempomat
4 elektryczne szyby
elektryczne i podgrzewane lusterka
przyciemnione szyby
alufelgi 16 cali
radio CD
lusterko chromatyczne
Autem od zakupu zrobilem ok 3-4 tys km
Zakupilem je z Niemiec ze stanem licznika 121tys
Chcialbym cos w niej zmienic konkretnie co byscie doradzili moze lotke na tylnej klapie albo moze plastikowe progi chcialbym zeby no miala taki bardziej sportowy wyglad kupilem i mam ja w takim stanie jak na foto.
Od 3 tygodni jestem posiadaczem mazdy
zaznaczam ze pierwszy raz mam mazde kiedys mialem honde civic jeszcze taka kwadratowa ale to nie jest istotne.
Troche o aucie
silnik 1.8 120 koni
przebieg 124tys (stan z dzisiaj)
4 poduszki powietrzne
kurtyny powietrzne
klimatyzacja
radio CD
navigacja
ESP
tempomat
4 elektryczne szyby
elektryczne i podgrzewane lusterka
przyciemnione szyby
alufelgi 16 cali
radio CD
lusterko chromatyczne
Autem od zakupu zrobilem ok 3-4 tys km
Zakupilem je z Niemiec ze stanem licznika 121tys
Chcialbym cos w niej zmienic konkretnie co byscie doradzili moze lotke na tylnej klapie albo moze plastikowe progi chcialbym zeby no miala taki bardziej sportowy wyglad kupilem i mam ja w takim stanie jak na foto.
Ostatnio edytowano 15 sie 2015, 08:54 przez papik_zlotow, łącznie edytowano 1 raz
Prośba o wrzucenie jeszcze ze 2-3 zdjęć z zewnątrz i będzie OK 

Best ET: Czaplinek '15 17,813, Ryki '15 17,808
-
Moderator EC/NM
- Od: 12 lip 2014, 15:21
- Auto: 3 BK '05r HB 1.6 Z6-VE
MX-3 KL-DE
Witamy w naszym dziale
Ja bym dał musowo lotke na klapę choć zdobycie jej to wciąż ciężki orzech do zgryzienia, przednie lampy bym rozkleil i wsadził do kreta, przyciemnil tylne lampy, okleil w carbon lub pomalowal gril w kolor, przyciemnil szyby , moze delikatne obnizenie i na początek byłoby git malinka.
Jak będziesz miał chwile czasu to przejrzyj sobie nasz dział np szukaj jak wyglądają kombiaki bo naszych modzeniach
Ja bym dał musowo lotke na klapę choć zdobycie jej to wciąż ciężki orzech do zgryzienia, przednie lampy bym rozkleil i wsadził do kreta, przyciemnil tylne lampy, okleil w carbon lub pomalowal gril w kolor, przyciemnil szyby , moze delikatne obnizenie i na początek byłoby git malinka.

Jak będziesz miał chwile czasu to przejrzyj sobie nasz dział np szukaj jak wyglądają kombiaki bo naszych modzeniach
Nightfallówna
a dlaczego ona taka jeszcze niezmodzona? 

rafalmazda6 napisał(a): jeszcze niezmodzona?
No wlasnie!! Chyba nie musimy mowic co trzeba zrobic w pierwszej kolejnosci aby przejsc otrzęsiny i wstąpić w Nasze Szeregi
-
WisniaUs
/WisniaUs napisał(a):rafalmazda6 napisał(a): jeszcze niezmodzona?
No wlasnie!! Chyba nie musimy mowic co trzeba zrobic w pierwszej kolejnosci aby przejsc otrzęsiny i wstąpić w Nasze Szeregi![]()
No jak co
WisniaUs napisał(a):Odom- a listwy z drzwi OUT!! a lampy w krecie kąpane to co????

Musisz poprzeglądać nasze tematy, tam pomysłów Ci pod dostatkiem, aby fundusze tylko pozwoliły na zmiany i będzie dobrze
good luck
-
makmarc
Mazda bardzo ładna, nie wiele trzeba by wyglądała jeszcze ładniej
Szerokości i bezawaryjności
Powodzenia w modzeniu 

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
Bardzo fajne kombi, czekamy na relacje z pierwszych modyfikacji!
Szerokości! 
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
chce do niej na lato zakupic felgi 17-18 jak to bedzie jechało wtedy
?
szybki sciemnie mocniej i no lotke bym kupil ale ciezki temat z tym
i moze jakies listwy na progi
papik_zlotow napisał(a):chce do niej na lato zakupic felgi 17-18 jak to bedzie jechało wtedy?
Powinno normalnie jechac, az takiej duzej roznicy chyba nie bedzie
Lotke kupisz duzo szybciej niz dokladki progow
papik_zlotow napisał(a):chce do niej na lato zakupic felgi 17-18 jak to bedzie jechało wtedy?
To jak będzie jechało jest zależne od szerokości opony
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
xRafalx napisał(a):papik_zlotow napisał(a):chce do niej na lato zakupic felgi 17-18 jak to bedzie jechało wtedy?
To jak będzie jechało jest zależne od szerokości opony
dokładnie i od profilu .... z pewnością na komforcie ( przy 18') trochę stracisz
Nie zapominajcie, że u kolegi pod maską drzemie 1.8, to samo w sobie demonem mocy nie jest, a jak dojdę 18" i oponka najmarniej 215 a zapewne 225, to przynajmniej będzie wyglądało, o ile da jeszcze Eibachy, bo jechać to to nie będzie 
-
makmarc
1, 2