Po prostu Kocham ten wóz:) Mam go już 2 lata ale jakoś zawsze coś wypadało by go wam przedstawić.
6 podobała mi się od zawsze, Poszukiwania w Polsce albo mi nie wychodzilo , albo miałem pecha więc wyszukałem Madzie na mobile.de u prywatnego sprzedawcy i pojechałem do Germanii z kumplem, Trafiłem na podwórko gdzie stała już nowa 6( znaczy poprzednia) i subaru ,moja obecna 6 stała pod drzewem upieprzona jak sam s..n , pierwsze wrażenie nie było więc najlepsze. okazało się że auto nie było od 3 miesięcy użytkowane bo obecni właściciele mieli już nowe auta , na moje szczęście wystawili ją dzień wcześniej zanim do nich zadzwoniłem i żaden handlarz mnie nie uprzedził . Odpaliła za pierwszym razem, szła jak marzenie , wiedziałem że musi być moja i staraliśmy się jak najbardziej utargować, udało się . Wróciliśmy do Polski a ja stałem się posiadaczem najlepszego auta na świecie:)
Wyposażenie:
– Klimatyzacja automatyczna
– ABS
– DSC
– 6 poduszek powietrznych
– wspomaganie kierownicy
– centralny zamek z pilotem
– autoalarm
– immobiliser
– 4 elektryczne szyby
– elektrycznie sterowane i podgrzewane lusterka
– komputer pokładowy
– tempomat
– skórzana wielofunkcyjna kierownica
– radio CD nagłośnienie Bose
– dzielona kanapa 60/40
– alufelgi 16 cali 205/55/16
– stalówki 15 cali 195/65/15
Co do tej pory wymieniłem , zrobiłem :
-klocki , tarcze standard na TRW
– amortyzatory przód i tył na KYB
– wymieniłem niestety lusterka( kradzież)
– poduszki silnika na yamato, bo zaczynało wibrować
– sportowy układ wydechowy od ZT Zastec z wyjściem na dwie strony.
W planach na ten rok:
-przyciemnienie szyb
-pomalowanie zacisków, jeszcze nie wiem na jaki kolor
– dołożenie świateł przeciwmgielnych
– założenie przedniej dokładki zderzaka
Zdjęcia trochę kiepskiej jakości , na wiosnę zrobię małą sesję to się poprawię.
Mazda6 GG L8 2003 1.8 120 KM Granatowa Strzała
Strona 1 z 1
zigu18 napisał(a):Taka jak moja, najladniejszy kolor w przedlifcie :–) spoiler albo lotka by się jeszcze przydała
Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka
myślałem o lotce bo jakoś spoiler mi się nie widzi na ten moment, ale co do pomysłów trochę ich jest, na pierwszy ogień idą szyby, poźniej dokładka zderzaka, myślałem też o pomalowaniu moich felg na czarno i wymienić moje końcówki wydechu na czarne chromowane. do wakacji chciałbym coś zmienić w mojej Madzi:)
Bardzo fajna M6, zdaje się że widziałem Cię parę razy w Łodzi
Mody w tym aucie jak najbardziej na plus, ja bym widział, jeżeli chcesz przejść z niebiesko-srebrnego na niebiesko-czarny, ciemną listwę grilla, odbłyśniki przednich lamp w czarnym macie, tylne lampy przyciemnione, kierunki przyciemnione i te felgi tak jak pisałeś czarne lub grafitowe
do tego znaczki tylne i przedni, z tym że przedni dla kontrastu zrobiłbym tak jak u mnie jest, zmatowiony i jasny
Pozdrawiam i Szerokości życzę
- Od: 3 lis 2011, 00:49
- Auto: Mazda 6, chipowany diesel :)
[/quote]
Również widziałem twoje autko i to sporo razy, rzuca się w oczy:) na pewno cześć twoich modów może iść jako wzór. jeżeli chodzi o przód auta to ta dokładka pod zderzak "Dołożona dokładka EZ-Lip pod przedni zderzak + pomalowanie spodu na czarny mat"
co masz to na pewno będę się wbijał w coś takiego, a ten pomysł wpadł mi po zobaczeniu twojego auta:), tylko nie wiem czy sam dam rade to dobrze dociąć ,co do grilla widziałem już gotowy oklejony czymś ala carbon, ale nie che przegiąć.
leitowdz napisał(a):Bardzo fajna M6, zdaje się że widziałem Cię parę razy w ŁodziMody w tym aucie jak najbardziej na plus, ja bym widział, jeżeli chcesz przejść z niebiesko-srebrnego na niebiesko-czarny, ciemną listwę grilla, odbłyśniki przednich lamp w czarnym macie, tylne lampy przyciemnione, kierunki przyciemnione i te felgi tak jak pisałeś czarne lub grafitowe
do tego znaczki tylne i przedni, z tym że przedni dla kontrastu zrobiłbym tak jak u mnie jest, zmatowiony i jasny
![]()
Również widziałem twoje autko i to sporo razy, rzuca się w oczy:) na pewno cześć twoich modów może iść jako wzór. jeżeli chodzi o przód auta to ta dokładka pod zderzak "Dołożona dokładka EZ-Lip pod przedni zderzak + pomalowanie spodu na czarny mat"
co masz to na pewno będę się wbijał w coś takiego, a ten pomysł wpadł mi po zobaczeniu twojego auta:), tylko nie wiem czy sam dam rade to dobrze dociąć ,co do grilla widziałem już gotowy oklejony czymś ala carbon, ale nie che przegiąć.
ładnie jej w tym kolorze
i też bym coś na klapę bagażnika postawił 
W taką 1,8 ]celowałem ale wyszło inaczej 
- Od: 26 gru 2012, 13:37
- Auto: była: 323C, 1.5B czerwona, Mazda 6 GG (121KM), 2.0 MZR-CD, 2004r czerwona jest CX9 bordowa
Strona 1 z 1