Mazda6 GY RF 2003 2.0L Kombi Sport Exclusive – limbass
1, 2
Przedstawiam wszystkim moją Madzię 6 Kombi Sport Exclusive z 2003 roku,auto z kultowym 2.0 l silnikiem disla o mocy 136 km. Auto dosinwestowane stylistycznie-deska rozdzielcza malowana aeorografem w profesonalnym studiu,poza tym jak widać na załączonych zdjęciach totalna zmiana wyglądu.Autko zakupione od pasjonata Mazdy-więc zamierzam kontynuować tę tradycję z mojej strony zrobione progi bo niestety korozja dała się we znaki. Przymierzam się również do wyczyszczenia i konserwacji podwozia bo również nie jest w dobrej kondycji(na całości nalot rdzy).Załączam fotki przed i po zmianie...
Pojemność silnika :1998 cm
Moc: 136 km
Rok Produkcji: 2003
Model: Mazda 6 Sport Exclusive-Kombi
Wyposażenie:
-wspomaganie kierownicy
-skórzana tapicerka
-elektryczne lusterka
-elektryczne szyby
-elektrycznie regulowane i podgrzewane fotele
-webasto
-komputer
-poduszki+kurtyny powietrzne
-nagłośnienie Bose Sound z subwooferem
-radio+ zmieniarka cd
-reflektory xenon
Pojemność silnika :1998 cm
Moc: 136 km
Rok Produkcji: 2003
Model: Mazda 6 Sport Exclusive-Kombi
Wyposażenie:
-wspomaganie kierownicy
-skórzana tapicerka
-elektryczne lusterka
-elektryczne szyby
-elektrycznie regulowane i podgrzewane fotele
-webasto
-komputer
-poduszki+kurtyny powietrzne
-nagłośnienie Bose Sound z subwooferem
-radio+ zmieniarka cd
-reflektory xenon
Ostatnio edytowano 2 lis 2013, 19:53 przez Rafał_, łącznie edytowano 2 razy
Powód: Poprawienie tytułu na zgodny z regulaminem.
Powód: Poprawienie tytułu na zgodny z regulaminem.
- Od: 1 lis 2013, 11:42
- Auto: Mazda 6 Kombi Sport Exclusive 2,0 Diesel 2003 r.
Temat został przeniesiony do odpowiedniego działu. Zapoznaj się z regulaminem i uzupełnij swój watek viewtopic.php?f=95&t=104285
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
To, co łatwe, nie prowadzi do niczego.
GD – Generacja Doskonała
GD – Generacja Doskonała
- Od: 20 lut 2008, 21:59
- Auto: Mazda 626 GD 2.0i 90 km '92r + LPG
aż takie odważne zmiany do mnie nie przemawiają, ale ważne że właściciel usatysfakcjonowany 

Nie ma źle. Foto z frontu kozackie. Jednak jak już koledzy powiedzieli... Brakuje pakietu aero, to przede wszystkim, wg mnie. Lotka również powinna nieco lepiej wpłynąć na ogół. Do tego zmieniłbym koła – felgi na zupełnie inne, być może większe, i opony o nieco mniejszym profilu. No i może przednie lampy na czarno? 
To takie tylko moje głośne przemyślenia
ważne, abyś Ty był z niej zadowolony.
Bezawaryjności
By Tapatalk 2

To takie tylko moje głośne przemyślenia
Bezawaryjności

By Tapatalk 2

Wiec nie jest to jedyna w takich kolorach. Fakt może inny odcien zieleni ale koncepcja ta sama
jak dla mnie ok tylko koniecznie pakiet i dobre kolo do tego 
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
Regeneracja DPF........info PW
Chcialem zrobic podobnie z przejsciami kolorow lecz te zalamania na masce oraz zderzak kompletnie to uniemozliwiaja
co widac u ciebie na zderzaku jak by ktos w PAINCIE to robil
Generalnie bardzo ladny kolor z tym ze pomalowal bym dach na czarny polyslk i tak jak juz wczesniej koledzy pisali jeszcxe duzo $$$$€€€ aby byla jedna z najlepszych strzal w PL
Powodzenia w dalszych modach i szerokosci

Generalnie bardzo ladny kolor z tym ze pomalowal bym dach na czarny polyslk i tak jak juz wczesniej koledzy pisali jeszcxe duzo $$$$€€€ aby byla jedna z najlepszych strzal w PL

Powodzenia w dalszych modach i szerokosci
Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA
Moim skromnym zdaniem przydałoby Ci się czarne światła z przodu (odbłyśniki w lampach) oraz chociaż przyciemnione tylne lampy 
- Od: 3 lis 2011, 00:49
- Auto: Mazda 6, chipowany diesel :)
kumpel ma takiego oczojebnego seata ibize cupre, z daleka go widać na puławskiej w warszawie
brawo za odwagę, mnie by żona z domu wygoniła jak bym tak furę pomalował 
- Od: 26 gru 2012, 13:37
- Auto: była: 323C, 1.5B czerwona, Mazda 6 GG (121KM), 2.0 MZR-CD, 2004r czerwona jest CX9 bordowa
1, 2