Witam wszystkich forumowiczów od trzech miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6 KUMANO 2.0 Benzyna 147KM przebieg 48tyś mil
Jest to wersja limitowana na rynek angielski powstało tylko 280 sztuk wersji benzynowej oraz 120 sztuk Diesla. Jeśli chodzi o różnice jest to po prostu wersja TS2 doposażona w kilka bardzo fajnych dodatków, miedzy innymi:
-samopoziomujące Xenony
-czujnik zmierzchu
-automatyczne wycieraczki
oraz kilka innych drobiazgów
Autko kupiłem od pierwszej właścicielki i muszę przyznać że bardzo o nie dbała a ja zamierzam to kontynuować, po 3 miesiącach spędzonych za sterami jestem bardzo zadowolony z zakupu dlatego Madzia zostanie u mnie na dłużej narazie przejechałem dopiero 2 tyś ale już niedługo urlop i wycieczka do Polski połączona ze zwiedzaniem paru miejsc w europie wiec troszkę kilometrów nawinę.
Pozdrawiam wszystkich
I jeszcze Kilka dodatkowych informacji:
Skrzynia 6 biegowa manualna
felgi oryginalne , opony Bridgestone Turanza 205/55R16
Podwójny wydech oryginalny,
Wyposażenie:
Samopoziomujące Xenony ze spryskiwaczami
Czujnik zmierzchy (fajna sprawa w uk bo nie trzeba cały czas na światłach jeździć)
Czujnik deszczu
Czujniki cofania
6 poduszek powietrznych
ABS, ESP
Tempomat
Elektryczne szyby
Elektryczny szyberdach
System Audio BOSE 6 głośników+subwoofer, zmieniarka na 6 CD
Podłokietnik przód i tył
Komputer pokładowy
Konsola środkowa w kolorze piano black
A to kilka fotek
Mazda6 KUMANO limited edition GG 2.0 147KM 2007r
Strona 1 z 1
Fajnie jest mieć coś limitowanego :p Szczeże to za wiele sie nie wysilają przy tych ''SPECIALNYCH'' wersjach.
u mnie chociaz zmienili zawieszenie i dołożyli pół skóry no i tam jakiąś jeszcze badziewną nawigacje dodali.
...a co do xenonów to wszystkie są samopoziomujące także to do dodatków raczej się nie zalicza
u mnie chociaz zmienili zawieszenie i dołożyli pół skóry no i tam jakiąś jeszcze badziewną nawigacje dodali.
grzesiekcbr napisał(a):-samopoziomujące Xenony
Samopoziomujące Xenony ze spryskiwaczami
...a co do xenonów to wszystkie są samopoziomujące także to do dodatków raczej się nie zalicza

MAZDA ZUGARA LE viewtopic.php?f=331&t=109431
- Od: 2 gru 2010, 00:04
- Auto: VE Passat 07r 2.0TDi sport 170KM
Audi S8 4.2 V8 quattro 2000r
majkelo napisał(a):...a co do xenonów to wszystkie są samopoziomujące także to do dodatków raczej się nie zalicza
Ale lepiej jak sa seryjne a nie jak wkladasz sam zeonony ....
Generalnie zadbana sztuka i ten przebieg jak newka

Chcesz to mam czarne fotele oddam za pare groszy bo troche mi zawadzaja
Pozdrawiam i szerokosci
Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA
Fakt ze wiele się nie wysilaja, zresztą ja szukałem jakiejś sztuki w miarę świeżej w wersji ts2 z małym przebiegiem a trafiła się taka to czemu nie hehe
Jeśli chodzi oxenony to wiem ze wszystkie sa samopoziomujące chodziło mi ze jest to dodatek w stosunku do wersji ts2 gdzie ich nie bylo w standardzie
Karol dzięki za propozycje ale moje sa nie zniszczone więc przy nich zostanę
pozdrawiamdo zobaczenia na trasie
Jeśli chodzi oxenony to wiem ze wszystkie sa samopoziomujące chodziło mi ze jest to dodatek w stosunku do wersji ts2 gdzie ich nie bylo w standardzie
Karol dzięki za propozycje ale moje sa nie zniszczone więc przy nich zostanę
pozdrawiamdo zobaczenia na trasie
- Od: 20 maja 2012, 22:17
- Auto: Mazda 6 2007 2.0 Benzyna
Fajna, świeża jeszcze sztuka z małym przebiegiem, gratulacje i do zobaczenia na trasie<spoko>
P.S. z jakich rejonów UK jesteś?
P.S. z jakich rejonów UK jesteś?
Sprzedam konsole środkową do M6 polift, z uszkodzonym Cd Bose, bez sterowników nawiewu
- Od: 21 mar 2011, 00:37
- Auto: Mazda 6 2.0 TS2, 2005
Mazda 3 1.6 TS2, 2005
viewtopic.php?f=331&t=131055
Mieszkam w Chatham hrabstwo Kent to jest jakies 50km od Londynu pozdrawiam
Pikna furka
Pierwszy krok zrobiony a teraz czas na odwiedzenie nas na spocie w UK 
Na pierwszej stronie tego tematu sa zawsze najnowsze informacje odnosnie ewentualnych grillo-spotow
viewtopic.php?f=77&t=26292&p=2309197#p2309197
szerokosci zycze, pozdrowionka

Na pierwszej stronie tego tematu sa zawsze najnowsze informacje odnosnie ewentualnych grillo-spotow
viewtopic.php?f=77&t=26292&p=2309197#p2309197
szerokosci zycze, pozdrowionka
Gratuluje pieknej sztuki z malym przebiegiem.
Mam nadzieje zobaczyc ja na jakims spocie
Mam nadzieje zobaczyc ja na jakims spocie
Na pewno postaram się wpaść na spot poznać forumowiczów, i pooglądać inne Mazdy.
Widzę że jest całkiem spora grupa ludzi z UK.
pozdrawiam wszystkich
Widzę że jest całkiem spora grupa ludzi z UK.
pozdrawiam wszystkich
- Od: 3 lis 2011, 00:49
- Auto: Mazda 6, chipowany diesel :)
Bardzo ladna sztuka. Wlasnie czegos takiego mi brakowalo w ofercie Mazdy. Bardzo fajnie wyposazenie (prawie jak sport tylko bez pakietu wizualnego) oraz silnik 2.0 benzyna. Szerokosci 

Strona 1 z 1