W tym tygodniu stałem się posiadaczem ślicznej Mazdy 6, która była moim małym marzeniem od kiedy ją pierwszy raz ujrzałem

Wszystko na wariackich papierach i bach!

... Ale od początku

Jeździłem od 3 lat Nissanem Almerą, która była moim pupilkiem ( jak to moja kobieta mawia "kochanką" ) Kupiłem ją w jak najprostszej wersji jaka mogła być ( abs, wspomaganie i el. lusterka to ale wyposażenie ) i zrobiłem z niej myślę, że ładną wersję po liftową z drobnymi dodatkami

( tu kilka fotek, tylko bez felg niestety robiłem te zdjęcie na zimówkach do sprzedaży =>http://imageshack.us/g/21/hpim2876d.jpg/ ) Ale czegoś mi brakowało w niej ciągle

Szukałem, rozmyślałem, patrzyłem na oferty i z dnia na dzień coraz poważniej myślałem o zmianie Alicji na Madzie

był tylko problem... brak kasy. Ale poszedłem do jednego banku, do drugiego no i się coś wyskrobało, plus niespodziewanie szybko ( bo po 3 dniach ) sprzedała się Almerka. Dzień przed sprzedażą przeglądałem oferty i wpadła mi sprowadzana z Niemiec Mazda, blisko Warszawy no i zauroczył mnie ten kolor, więc pojechałem i gdy tylko ją ujrzałem od razu się zakochałem

po oględzinach i przejażdżce stwierdziłem, że ONA MUSI BYĆ MOJA. Wpłaciłem zaliczkę i odebrałem cudo w tygodniu. Cena dosyć atrakcyjna bo 17500 zł plus opłaty. Teraz tylko dokończyć rejestrację w Polsce i cieszyć się w całości z Magdy

A teraz konkretnie i na temat bo trochę popłynąłem...
Krótki opis autka:Model: Mazda 6 GY
rok prod.: 2002
kolor: niebieski metalik
silnik: benzyna 1.8 – 120KM
Wyposażenie:– klimatronik
– 4 elektryczne szyby
– elektryczne lusterka
– 6 poduszek powietrznych
– 4 głośniki
– centralny zamek + pilot
– ABS
– wspomaganie kierownicy
– tempomat
-podgrzewana przednia szyba
– podgrzewane lusterka
– sterowanie radiem w kierownicy
Plany:– alufelgi 16/17"
– przyciemnić szyby
– prawdopodobnie podtlenek LPG, tylko zastanawiam się jaką jeszcze ale planowana konfiguracja to: Stag 300 plus + wtryski hana 2000 + reduktor ac , albo cały układ BRC
– ... i ewentualne mody, które na bieżąco wpadną mi do głowy, albo podpatrzę na forum
Fotki:

PS. Nawet załapałem się sam na 2 fotki

( robione podczas kupna

)