Mazda6 GY 2007r by odom 165Km 405 Nm chip&fap&BMC – SPRZEDANA
Diody świecą mocniej gdy mamy naciśnięty stop 
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
aha a faktycznie mocniej wyrazniej bo mi to samo się nasunęło na myśl co Maćkowi 
Nie jeździj szybciej niż lata Twój Anioł Stróż...
co do lamp mam taki problem że po całkowitym wyschnieciu pojawiły się ,,zadziory,, jakby śmieci pod lakierem i wygląda to ch..wo
jakoś da się to ogarnąć bez potrzeby usuwania po raz kolejny lakieru 

Myślę, że bez szans...
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
Kurde szkoda że ten pieprz..ny kurz się osiedlił a były takie ładne
No nic teraz pucu pucu po raz drugi 

Zamontowałeś już tą kamerkę cofania? Jestem ciekaw jak dobrałeś żarówki, żeby odcień ujednolicić 
- Od: 25 lip 2013, 21:08
- Auto: Jest: Mazda6 GL'17
Była: MAZDA6 GH '08 Była: MAZDA 323F SPORT '03
maestro81 napisał(a):Zamontowałeś już tą kamerkę cofania? Jestem ciekaw jak dobrałeś żarówki, żeby odcień ujednolicić
wczoraj pucowanie lamp było przy użyciu NITRO niby grożny środek ale zmył elegancko potem polerka softem i są jak nowe. Co do kamerki dziś ją dowożę do serwisu i będą wkładać gdyż jutro madzinka ma być gotowa

odom napisał(a):maestro81 napisał(a):Zamontowałeś już tą kamerkę cofania? Jestem ciekaw jak dobrałeś żarówki, żeby odcień ujednolicić
wczoraj pucowanie lamp było przy użyciu NITRO niby grożny środek ale zmył elegancko potem polerka softem i są jak nowe. Co do kamerki dziś ją dowożę do serwisu i będą wkładać gdyż jutro madzinka ma być gotowa
Do serwisu
- Od: 25 lip 2013, 21:08
- Auto: Jest: Mazda6 GL'17
Była: MAZDA6 GH '08 Była: MAZDA 323F SPORT '03
/em_dzej napisał(a):
A kto bogatemu zabroni
/jest moja śliczna
wszystko ładnie poskładane i pomalowane
Tak się ucieszyłem, że walczę z listwami bocznymi 

/maestro81 napisał(a):zdążysz wszystko ogarnąć do czasu jak ci prawko zwrócą![]()
![]()
![]()

listwy już out

Co do kamerki do samego wieczora czekałem by zobaczyć róznicę w świeceniu i ku mojemu zaskoczeniu patrze lux nic nie muszę robić zgrały się idealnie prawie oczywiście
Widzę wszyscy wzięli się za lakier 

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
odom napisał(a):listwy już out wygląda znacznie lepiej
+1 Wygląda o wiele lepiej!

Danmazda napisał(a):Widzę wszyscy wzięli się za lakier
Nie wszyscy.

Pozdrawiam
Adrian
Adrian
- Od: 6 wrz 2012, 13:17
- Auto: Mazda 6 GH L5 '09
Była: Mazda 3 BK LF '04
Mazda 323F 1.8 BG SOHC '90
A teraz pytanie za 100pkt stawiam dobrą faszkę za trafną diagnozę dla pierwszej osoby i to nie ŻART
Od jakiegoś czasu borykam się z problem o ktorym już wspominałem a mianowicie auto idzie ładnie ale 140 i jakby dziura, dopiero powyżej 160 rozpędza się prawidłowo ale też prędkość max spadła z 230 do 205 .... od razu powiem turbo OK zbiera się od 1600 obr ... A więc ktoś coś w temacie wie i chce dobrą flachę
Od jakiegoś czasu borykam się z problem o ktorym już wspominałem a mianowicie auto idzie ładnie ale 140 i jakby dziura, dopiero powyżej 160 rozpędza się prawidłowo ale też prędkość max spadła z 230 do 205 .... od razu powiem turbo OK zbiera się od 1600 obr ... A więc ktoś coś w temacie wie i chce dobrą flachę
może i głupie, ale pierwsza myśl – przepustnica, dolot (szczelność), przepływomierz, egr?
rafalmazda6 napisał(a):może i głupie, ale pierwsza myśl – przepustnica, dolot (szczelność), przepływomierz, egr?
przepustnica czyszczona była 3 mc temu, dolot sprawdzony będzie sprawdzany powtórnie, przpływka wymieniona a egr sprawny