Dozo na jakims spocie.Moze w końcu dotrę to obadam na zywo
Mazda6 GG LF 2.0 141KM+ ★ ATH Hinsberger ★
Biniu777 napisał(a):Jak nie ma co modzić. Felgi 18 na fajnym kapciu, sztywny zawias najlepiej gwincior![]()
Ale jak właściciel nie ma już wizji i w planie zakup nowego wozidła to nic nie przypasi
Tak jak pisałem wyżej 18 to za dużo jak dla mnie do tej budy a tym bardziej gwint. Ma to być auto do użytku codziennego więc odpada
Beny napisał(a):O letnie mi chodziło,złe nie sa tylko nie ma takiego łał![]()
Dozo na jakims spocie.Moze w końcu dotrę to obadam na zywo
Dozobaczyska
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
W takim razie gratulacje
Madzia przeszła wiele modyfikacji, oczywiście na plus 
Teraz pozostaje cieszyć się jazdą

Teraz pozostaje cieszyć się jazdą

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
A ja tam do końca nie wierzę w to, że to już koniec
obym miał rację, tak czy inaczej kawał fajnej roboty, zwłaszcza finish był szybki i imponujący 
-
makmarc
Tak sobie myślę, że mówimy, iż nie będzie więcej modów. Ale... to choroba. Ja sobie mówię, że w "5" nie będę modził, czy też wprowadzał zmian, ale... pod maską już siedzą dwie "błyskotki", w planie drobne zmiany wnętrza. Z zewnątrz chce dokładki na zderzaki. Także ten tego 
- Od: 21 maja 2012, 12:48
- Auto: Mazda 5 2.0 SPORT benzyna, 2010, CW LF
-
& Marta
MazdaSpeed 3 BK '08
Aby nie było, że nic się nie dzieje, to się dzieje
Leję i jeźdzę, żadnych problemów auto nie sprawia
Wiosna zbliża się nie ubłaganie więc w przeciągu najbliższego miesiąca lub dwóch zostanie zrobiona pełna polerka lakieru oraz pomalowana przednia dokładka z pakietu ATH, bo niestety zawadziłem o krawężnik jakichś czas temu. A na to poleci jakiś woski firmy SOFT, do tego niewidzialna wycieraczka na szyby. A tymczasem jedzie do mnie już cyfrowa zmieniarka firmy NVOX, w końcu skończy się nagrywanie CD 
-
& Marta
MazdaSpeed 3 BK '08
NVOX dobry wybór kolego, żadnych szumów ani problemów z bluetooth, używam ponad rok i jest elegancko 
A to on ma bluetooth wbudowany ?LooKasH8 napisał(a):NVOX dobry wybór kolego, żadnych szumów ani problemów z bluetooth, używam ponad rok i jest elegancko
-
& Marta
MazdaSpeed 3 BK '08
LooKasH8 napisał(a):Są dwie wersje, zależy którą kupiłeś
Tą tańszą w sumie ten bluetooth nie jest mi aż tak potrzebny
-
& Marta
MazdaSpeed 3 BK '08
To nie będziesz miał
uważam że bluetooth jest sprawą niezbędną gdy słucha się muzyki z telefonu, jak u mnie (spotify) i jestem w pełni multimedialny
tylko nie mam tabletu więc tak korzystam
będzie Pan zadowolony 
Z tablet nie możesz słuchać muzyki ?xRafalx napisał(a):jedzie do mnie już cyfrowa zmieniarka firmy NVOX,

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
Mogę, aczkolwiek mam zakłócenia przez emulator który kupiłem tutaj na forum od jednego z użytkowników niestety jest on nie do końca wykonany tak jak trzeba z tego wychodzi, więc chce kupić sobie zmieniarkę 
-
& Marta
MazdaSpeed 3 BK '08
xRafalx napisał(a): w końcu skończy się nagrywanie CD
Ale chyba aż tak męczące to nie jest mając mozliwość korzystania z 6 CD
Nie jeździj szybciej niż lata Twój Anioł Stróż...
Niestety nie posiadam zmieniarki 6CD, miałem 2x próby montażu niestety zmieniarki były bublami
Po rozmowach z kolegą LooKasH8 wybór jednak padł na zmieniarkę firmy NVOX ale z funkcją Bluetooth, mam nadzieję, że u mnie będzie to tak samo fajnie działać jak u niego
Więc trwają na razie poszukiwania takiej oraz negocjacje cen 
Po rozmowach z kolegą LooKasH8 wybór jednak padł na zmieniarkę firmy NVOX ale z funkcją Bluetooth, mam nadzieję, że u mnie będzie to tak samo fajnie działać jak u niego
-
& Marta
MazdaSpeed 3 BK '08
Wszyscy chwalą Tuga do felg to i ja zakupiłem
Efekty widać na poniższych zdjęciach, dodam iż nie było to dotykane żadną szczotką 
-
& Marta
MazdaSpeed 3 BK '08
to ja już nie mam żadnych wątpliwości jaki środek do felg kupię jak aktualny mi się skończy 

No to z nowości: zakup zmieniarki odszedł na drugi plan bo wyszły nowe wydatki
Jako, że coś prawe koło mi popiskiwało podczas hamowania od czasu do czasu rozważałem wymianę kpl tarcz i klocków z przodu ale, że było to do zniesienia odkładałem to w czasie, aż to tamtego tygodnia gdy prawy zacisk z przodu zaczął piszczeć nie mal bez przerwy, lecz piski ustępują w momencie ruchu kierownicą. Wyczyściłem prowadnice, tłoczki nasmarowane, sprawdziłem stan klocków i tarcz jest w miarę więc powinno działać wszystko, ale jednak nadal piszczy. Więc kupuję nowy zestawia 2x tarcza przód MIKODA GT oraz klocki ATE
A do tego dochodzi ubezpieczonko
Więc zakup zmieniarki odbędzie się w przyszłym miesiącu 
Jako, że coś prawe koło mi popiskiwało podczas hamowania od czasu do czasu rozważałem wymianę kpl tarcz i klocków z przodu ale, że było to do zniesienia odkładałem to w czasie, aż to tamtego tygodnia gdy prawy zacisk z przodu zaczął piszczeć nie mal bez przerwy, lecz piski ustępują w momencie ruchu kierownicą. Wyczyściłem prowadnice, tłoczki nasmarowane, sprawdziłem stan klocków i tarcz jest w miarę więc powinno działać wszystko, ale jednak nadal piszczy. Więc kupuję nowy zestawia 2x tarcza przód MIKODA GT oraz klocki ATE
A do tego dochodzi ubezpieczonko
Ostatnio edytowano 27 mar 2016, 01:06 przez xRafalx, łącznie edytowano 3 razy
-
& Marta
MazdaSpeed 3 BK '08
xRafalx napisał(a):Wszyscy chwalą Tuga do felg to i ja zakupiłem
Dobry wybór

xRafalx napisał(a):prawy zacisk z przodu zaczął piszczeć nie mal bez przerwy
U mnie też tak było. Rozebrałem wszystko i wyczyściłem ale bez skutku. Winny był zapieczony tłoczek ale mam nadzieję, że u Ciebie tego nie będzie bo trochę się namęczyłem, żeby go zreanimować.
Yo, mr. White!
- Od: 8 kwi 2012, 13:05
- Auto: M6 GG LF-DE '06