Jechało się przyjemnie komfortowo
zdjęcia po myciu nie ma
No i w drodze powrotnej ustrzelony został mały przebieg
www.mazdaspeed.pl
lemman napisał(a):podoba mi się wydech, wygląda kozackojak dla mnie świetnie się komponuje z całym nadwoziem
wumpscut napisał(a):Opony wyglądają na dość szerokie. Dołączam się do opinii o wydechu – zdecydowanie najlepszy na tym forum w GH jaki widziałem.
wumpscut napisał(a):Pisałem już o tym, ale mi to wygląda na Fox'a. Komponuje się idealnie, po prostu idealnie.
lemman napisał(a):<spoko> sesja równie udana jak poprzednia, z ciekawości sprawdziłem ceny układu foxa i szybko zamknąłem okno wyszukiwarki :p
przeglądając wszystkie M6 na forum, stwierdziłem, że moimi faworytami w poszczególnych typach nadwozia GH jest:
– kombi – Makmarc
– sedan – Weelkoo
– hatchback – Twoja 6stka
każde z tych aut jest świetne – nowi nabywcy jak również obecni mają się czym pochwalić
marek219 napisał(a):lemman napisał(a):<spoko> sesja równie udana jak poprzednia, z ciekawości sprawdziłem ceny układu foxa i szybko zamknąłem okno wyszukiwarki :p
przeglądając wszystkie M6 na forum, stwierdziłem, że moimi faworytami w poszczególnych typach nadwozia GH jest:
– kombi – Makmarc
– sedan – Weelkoo
– hatchback – Twoja 6stka
każde z tych aut jest świetne – nowi nabywcy jak również obecni mają się czym pochwalić
no taki zestaw kosztuje ponad 2 tys złotyza same końcowe wydechy
Dzięki za miłe słowa![]()
Auto weelko już nie jest jegoale zostaje na forum i będzie dalej cieszyć oko oraz kolejny właściciel będzie dbał, a Makmarc ma już GL
jego gh dawno sprzedana
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości