Czekam na 19", żeby zobaczyć jak się bd prezentować
Mazdaspeed6 GG L3-VDT '06 by Olrzyn – sprzedana
Artykuł czytałem i gratulacje dla właściciela
Myślałem że pójdziesz w inny styl kół, bo dla mnie te trochę szwabem zajeżdżają co nie zmienia faktu, że i tak może być miazga 
mi te felgi zawsze się podobały i zawsze jak widziałem na nich AUDI to robił robotę. A czy tutaj będą pasować okaże się w przyszłym tygodniu. Jak nie będą pasować to wystawię je na sprzedaż i będę szukał czegoś innego. Na razie po prostu krucho z kasą po urlopie a dodatkowo czekam na przesyłkę z nowymi fotelami więc mój budżet szybko wydaję na ten rok 
olrzyn napisał(a):czekam na przesyłkę z nowymi fotelami
Więc już kupione. To te, które miały pierwszeństwo?
Yo, mr. White!
- Od: 8 kwi 2012, 13:05
- Auto: M6 GG LF-DE '06
Jak dla mnie to skórzane bardziej mi się podobają, nawet bardzo podobne są
Jest jakaś różnica w trzymaniu itp. ?

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
Ale jakiś tuning im robisz? Bo trochę sfatygowane...
-
Blue inside & red outside!
- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011
jesli chodzi o roznice w trzymaniu to niebo a ziemia. na pelnej skorze latalem na boki jak Dz**a po kosciele. 3 bk mps trzymaja mnie w miejscu. na zdjeciach wygladaja na zmeczone ale w rzeczywistosci jest duzo lepiej. fotele staly na dworze i teraz schna w cieplym garazu. do tego pranie tapicerki i zabezpieczenie skory. w lecie beda przerabiane razem z tylnią kanapa co by stanowily jednosc a nie tu czarno tu szaro.
KMBak napisał(a):trochę sfatygowane...
Na zdjęciu właśnie tak wyglądają. Chusteczkami nawilżającymi blasku im nie przywrócisz
Yo, mr. White!
- Od: 8 kwi 2012, 13:05
- Auto: M6 GG LF-DE '06
No jak widzisz nie pasuje mi do foteli bo jak go obszywalem to nawet mi w glowie nie bylo zakladanie foteli od Speeda6.Stan Idealny
Obszyty zostal chyba w listopadzie z tego co pamietam.

-
WisniaUs
WisniaUs napisał(a):No jak widzisz nie pasuje mi do foteli bo jak go obszywalem to nawet mi w glowie nie bylo zakladanie foteli od Speeda6.Stan Idealny![]()
Obszyty zostal chyba w listopadzie z tego co pamietam.
nie widze problemow. uporam sie z montazem foteli i sie zgadamy co do wymiany 1:1
Dopisano 8 mar 2016, 16:56:
Przemysław napisał(a):KMBak napisał(a):trochę sfatygowane...
Na zdjęciu właśnie tak wyglądają. Chusteczkami nawilżającymi blasku im nie przywrócisz.
chusteczki byly zeby przetrzec skóre. fotele sa w stanie bdb po malym praniu i czyszczeniu skory.
poza tym obicie bedzie zmieniane w lecie wiec nawet jakby mialy dziury to tez bym je bral.
daj znac jak z montażem tego fotela w 6-tce, czy rozstaw szyn pasuje itp. i co trzeba przerabiac, bo swietny jest
i sam z checia wrzuciłbym kiedyś taki odpowiednio obszyty jak nie będzie za dużo rzeźby i uda się taki komplet znalezc.

- Od: 13 sty 2014, 19:06
- Auto: Mazda 6, 3.0 V6, 2004r.
Mazda RX8 2007r.
Mazda CX7 2008r.
olrzyn napisał(a): sie zgadamy co do wymiany 1:1
Super

-
WisniaUs
Będzie ładnie ale czekam na 19 aby zobaczeć.
Spojrzałem i zacząłem się zastanawiać, do jakiegoż to auta można wsadzić na raz komplet opon i felg... :)
Z ciekawości – ile cm od podłogi wypadło siedzisko tych foteli (w najniższym punkcie)?
Z ciekawości – ile cm od podłogi wypadło siedzisko tych foteli (w najniższym punkcie)?
the right man in the wrong place...
Paweł napisał(a):Spojrzałem i zacząłem się zastanawiać, do jakiegoż to auta można wsadzić na raz komplet opon i felg...
Paweł,
5 felg i 4 opony ( 19 cali) zmieściło się w C5.
jeśli chodzi o pytanie numer 2 to nie da się zejść niżej z fotelami przez przedni uchwyt foteli ( belka poprzeczna). więc będą zamontowane na takiej samej wysokości co fotele ze Speed 6.