Mazda6 GG LF 2007/8 2.0 147 PB+LPG
Dobry pomysł 
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
jestem za!
bo kozak robota 

Ja mogę swoje oddać na wymianę 

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
Jako że zostało mi jeszcze trochę folii po naprawianiu słupków drzwi (dziury wyżarte na wylot przez rdze) zrobiłem to bardziej z nudów niż kwestii estetycznych.
Nie do końca jestem przekonany co do "Miodności" tej modyfikacji dlatego pozostawiam ją wam do oceny jak będzie więcej opinii na NIE folia pójdzie do kosza.
Bez grilla wygląda jakoś tak bardziej agresywnie
Nie do końca jestem przekonany co do "Miodności" tej modyfikacji dlatego pozostawiam ją wam do oceny jak będzie więcej opinii na NIE folia pójdzie do kosza.
Bez grilla wygląda jakoś tak bardziej agresywnie
Potwierdzam, też jak kleiłem listwę po zdjęciu grilla stwierdziłem że zostawię chyba taką dziurę xD strasznie mi się spodobała i upodobniła się wg. mnie do GJ
A takie oklejenie jest cacy 
Jest GIT . Jeszcze oklej znaczki przód i tył.
Ale Ty masz rękę do oklejania
A no i ja biorę pierwszy komplet jako wspólpomysłodawca pomysła
Tapniete z Jeziowego HTC
Dopisano 21 cze 2015, 15:09:
Kurde bo ja będę wracał 4 lipca z Biesów i Czadów ( mogę przez Tarnów )to może komplecik by już był na podmiankę
Ale Ty masz rękę do oklejania
A no i ja biorę pierwszy komplet jako wspólpomysłodawca pomysła
Tapniete z Jeziowego HTC
Dopisano 21 cze 2015, 15:09:
plbubu napisał(a):Jak bede w polsce za 2 tyg
Kurde bo ja będę wracał 4 lipca z Biesów i Czadów ( mogę przez Tarnów )to może komplecik by już był na podmiankę

-
MACIEK
- Od: 26 paź 2013, 11:27
- Auto: Mazda 6 GY RF-7J '07 GEJSZA by em_dzej
Musze zobaczyć co z tego będzie, bo podobno lampy po lifcie mają rowki wokół elementów które mają pozostać nie oklejone (tak było w moim przypadku) bez tego może się nie udać tego tak ładnie wyciąć (i z tym było średnio
)
Zawitam do okolicznych szrotów Tarnowskich i jak będzie coś w normalnej cenie to najwyżej okleję i zostawię u siostry do odebrania.
Trochę za wcześnie jednak bo ja wyjeżdżam 9 lipca.
Co do znaczków to z przodu zostaje tak jak jest. ewentualnie wewnątrz coś pomyślę nad jakimś kolorem a na tył prawdopodobnie wjedzie emblemat 'ala batmobil
Następnie polecą listwy z drzwi i tylna wycieraczka. Wstępnie nawet zrobiłem małe VT:
co myślicie

i byłbym zapomniał. po powrocie z urlopu szyby lecą w czerń. Kto by pomyślał, że u niemca zapłacę taniej niż w polsce
Zawitam do okolicznych szrotów Tarnowskich i jak będzie coś w normalnej cenie to najwyżej okleję i zostawię u siostry do odebrania.
em_dzej napisał(a):Kurde bo ja będę wracał 4 lipca z Biesów i Czadów
Trochę za wcześnie jednak bo ja wyjeżdżam 9 lipca.

Co do znaczków to z przodu zostaje tak jak jest. ewentualnie wewnątrz coś pomyślę nad jakimś kolorem a na tył prawdopodobnie wjedzie emblemat 'ala batmobil

Następnie polecą listwy z drzwi i tylna wycieraczka. Wstępnie nawet zrobiłem małe VT:
co myślicie

i byłbym zapomniał. po powrocie z urlopu szyby lecą w czerń. Kto by pomyślał, że u niemca zapłacę taniej niż w polsce

jest rancik taki delikatny , mi niestety nie pomógł 
Tył sam sobie tak wytnij ,szkoda kasy
Listwy koniecznie ,szyby też ,jeszcze gleba i 17/18 koło
Będziemy w kontakcie
Pamiętaj kombi ma inne lampy niż sedan czy hb
Tył sam sobie tak wytnij ,szkoda kasy
Listwy koniecznie ,szyby też ,jeszcze gleba i 17/18 koło
Będziemy w kontakcie
Pamiętaj kombi ma inne lampy niż sedan czy hb

-
MACIEK
- Od: 26 paź 2013, 11:27
- Auto: Mazda 6 GY RF-7J '07 GEJSZA by em_dzej
em_dzej napisał(a):2 i 4
Nie wiem czym ty pucujesz to auto ale lakier/kolor masz obłędny
Tak tylko na zdjęciach wygląda, to zdjęcie akurat jest robione po zwykłej myjni ręcznej

Listwa jest ok. Ale ja bym dał pod kolor
Felgi, wszystkie są ładne, prócz 5
Felgi, wszystkie są ładne, prócz 5

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
Jak mnie te niemce wpieniają
Juz klikałem na nr4 wypełniam zamówienie ale sobie myślę... Dla pewności sprawdzę czy te felgi maja ABE dla mazdy (takie papierek w DE, bez którego nie można jeździć na danych felgach) i oczywiście nie mają
szukam dalej, ale najpierw
bo ćiśnienie skoczyło. Na wszystko szwaby chcą papierek 

plbubu napisał(a):Podjedź do mnie to je opierdzielimy w 2h
To ja chyba podjadę jako pierwszy do Ciebie