MIRAS M6 napisał(a):raz na jakiś czas w chłodniejszy dzień zatrzeszczało
U mnie zaczęło trzeszczeć cały czas, nie tylko w chłodniejsze dni dlatego chcę to zrobić
www.mazdaspeed.pl
MIRAS M6 napisał(a):Wisniaus napisał(a):Too jeszcze nic,ale wez to rozbierz nie urywajac niczego po drodze heheh
Bez szczegółowego schematu wszystkich punktów mocowania przy pierwszym podejściu do tego jest to niemożliwe. Masakra po prostu. To już wole żeby raz na jakiś czas w chłodniejszy dzień zatrzeszczało przy podszybiu za dechą
swirek napisał(a):Nie byłbym tego taki pewien, jak dla mnie ten dźwięk to jakby poluzowana śrubka lub coś takiego. A może to ten nożyk
Wisniaus napisał(a):Jak bedziesz bil piescia mocno nad schowkiem w deske to to slychac????
swirek napisał(a):Wisniaus napisał(a):Jak bedziesz bil piescia mocno nad schowkiem w deske to to slychac????
Nie muszę uderzać mocno w deskę, wystarczy że dotknę i nacisnę to słyszę. Podczas jazdy po wybojach, przejazd kolejowy, progi zwalniające też słychać.
swirek napisał(a): Może rzeczywiście ten patent z uszczelką pomoże
Wisniaus napisał(a):Oby ale mi sie cosik zanosi na demontaz deski
swirek napisał(a):Wisniaus napisał(a):Oby ale mi sie cosik zanosi na demontaz deski
Oby nie, ale szarpałem też za ten daszek zegarów tak jak mówiłeś, i środek deski dosyć mocno się unosił. Zobaczymy co będzie dalej. I tak muszę poczekać do wiosny bo nie mam gdzie na spokojnie tego robić
swirek napisał(a):Są jakieś warsztaty które specjalizują się w takich zabiegach?
swirek napisał(a):Nie będę tego robił samPrzynajmniej taką mam nadzieję
swirek napisał(a):Spróbuję najpierw domowych sposobów. Jeśli nie pomogą będę myślał co dalej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości