Mazda6 GG RF5J '02 MZR-CD
myślałem o tym Irek, nie powiem, że nie ale ciężko będzie rozebrać te lampy..
Trzeba trochę porzeźbić aby nie parowały potem..
Dumaliśmy o tam z Jackiem ostatnio w piwnicy
Na razie chcę coś z przednim grillem zrobić aby pozbyć się tego sreberka
Trzeba trochę porzeźbić aby nie parowały potem..
Dumaliśmy o tam z Jackiem ostatnio w piwnicy
Na razie chcę coś z przednim grillem zrobić aby pozbyć się tego sreberka
- Od: 30 lip 2009, 11:01
- Auto: m6
też myślałem nad tym u siebie, ale czy da się rozebrać te lampy w ogóle? albo inaczej: czy da się je potem złożyć tak żeby wszystko trzymało się kupy? z tego co wiem to można je tylko pomalować z zewnątrz tak jak tu u nieudzielającego się już kolegi z forum CiemnaStrefa:

- Od: 3 lis 2011, 00:49
- Auto: Mazda 6, chipowany diesel :)
Z tego co wiem, lampy nie są klejone jak przednie reflektory, a zgrzewane. Sam kiedyś próbowałem rozebrać te lampy jak przerabiałem je na US i po podgrzaniu i lekkim podważeniu śrubokrętem tylko zatrzeszczało. ... i odpuściłem.
przyglądaliśmy się tej sztuce na spocie i orzekliśmy komisyjnie, że jest to zrobione nie tak jak powinno 
Rozkleić się da, tylko potem trzeba uszczelnić dobrze.
Mam w garażu K+D od Wurtha. Widziałem jak to trzyma i powiem że za ch*ja się to nie rozejdzie
Rozkleić się da, tylko potem trzeba uszczelnić dobrze.
Mam w garażu K+D od Wurtha. Widziałem jak to trzyma i powiem że za ch*ja się to nie rozejdzie
- Od: 30 lip 2009, 11:01
- Auto: m6
Kolego s i w y jak coś zdziałasz ze swoimi tylnymi lampami to prosiłbym Cię o małą fotorelację z przebiegu
przyda się następnym pokoleniom 
- Od: 3 lis 2011, 00:49
- Auto: Mazda 6, chipowany diesel :)
leitowdz napisał(a):jak tu u nieudzielającego się już kolegi z forum CiemnaStrefa:
na zdjęciach wygląda fajnie, jednak w realu nie za bardzo sie to prezentowało...
Proponuje mniej agrsywne podejście w stylu ebay.co.uk....Eszo67 poszedł tym śladem i nie żałuje
- Od: 26 paź 2010, 22:38
- Auto: CX-5 KE '16 34K
AWD AT 2.5 192KM
Marcin no wreszcie Masz z tylu US-Spec
a co do rozklejania tylnych lamp nieda rady
ale jak bedziesz mial opalarke mam jedna tylna lampe z blotnika uszkodzona spisana na straty i Moglbys na niej potestowac 

- Od: 14 lut 2010, 17:35
- Auto: M6 Hatchback MZR-CD 136HP 2005r.
s i w y napisał(a):na dniach będą przyciemnione tylne lapmy. Kupiona folia Orocal. Nie pamiętam dokładnego symbolu, ale delikatnie przyciemnia..
Mam nadzieję że na weekend albo po niedzieli się z tym uporam
Jestem ciekaw efektu, bo też za mną ostatnio chodzi taki mod. Czekam na zdjęcia.
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0