Mazda6 GY RF-7J '06 kombi /18"/Eibach/Xenon MPS/Skóry/A-Spec/2x Lip/ Phantom Blue by Nightfall
fajnie Ci wyszły te żarówki w długich, bardzo mi się podobają 

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Dałem za nie 20 zł. H1 a firma Jdm czy coś takiego.Sugerowalem się żarówkami u Maku.on ma bodajże Racer sport .sprawdzę dokładnie swoje to napisze.
Nightfallówna
Nightfall napisał(a):Dałem za nie 20 zł. H1 a firma Jdm czy coś takiego.Sugerowalem się żarówkami u Maku.on ma bodajże Racer sport .sprawdzę dokładnie swoje to napisze.
Daj jakieś namiary na to, albo nazwę, od razu zamówię, a jak świecą?
-
makmarc
Jutro jak wrócę z pracy dodam nazwę. Kupiłem je u nas w Gorzowie w sklepie auto tuning.co do świecenia to jechałem w nocy dosłownie 2 razy.zarowki świecą białym jasnym światłem z niebieska poświata. Jak jest sucho i pogodnie to świecą lepiej a jak jechałem w deszczu to świecą jakby tak sobie.moze to jest kwestia przyzwyczajenia.nie powiedziane ze markowe świeciły by lepiej.
Nightfallówna
Crenshaw napisał(a):Nightfall, za rok mazda ma tak wyglądać
jak zrobić żeby świeciły się te lampy, wystarczy kupić żarówki i wkręcić i będzie się świecić wraz z zapaleniem świateł? poprosiłbym o link
Przyjacielu o co dokładnie ci chodzi.jaki link potrzebujesz? Bo nie za bardzo wiem o co się rozchodzi 
Dopisano 6 paź 2014, 20:12:
Dobra wiem już o co ci chodziło. Żeby się świeciły te środkowe czerwone przeciwmgielne.one tylko tak na zdjęciu wyglądają bo w rzeczywistości ja nie mam tego bajeru. Na forum gdzieś jest temat jak to zrobić. Poszukam to wkleję.
Dopisano 6 paź 2014, 20:20:
Tu masz temat o tych światłach
viewtopic.php?f=103&t=49077
Dopisano 6 paź 2014, 20:12:
Dobra wiem już o co ci chodziło. Żeby się świeciły te środkowe czerwone przeciwmgielne.one tylko tak na zdjęciu wyglądają bo w rzeczywistości ja nie mam tego bajeru. Na forum gdzieś jest temat jak to zrobić. Poszukam to wkleję.
Dopisano 6 paź 2014, 20:20:
Tu masz temat o tych światłach
viewtopic.php?f=103&t=49077
Nightfallówna
ooooooo, dzięki wielkie 
Trochę nowinek z życia
Takie felgi widziałem ostatnio na mieście i myślę że jakbym takowe 18 znalazł to bym wtedy zostawił gril oraz emblematy w chromie
A teraz zupełnie z innej beczki
Jadąc dzisiaj rano po 8 rano do pracy zatrzymałem sie na Walczaka na światłach. Patrze w lusterko wsteczne i widze zblizajacego sie białego Chevroleta a za kierownica młody łepek.
Wszystko byłoby ok gdyby patrzył przed siebie a nie w lewo i widział ze stoje.
Bo kiedy popatrzył łaskawie przed siebie było już za pózno – dzwon w
Efekt taki ze zderzak do malowania bo nawet nie pękł i nawet się nie przemieścił – chevrolet zderzak pęknięty, rejestracja sie wygła
i gril w drobiazgi
Farba w moim kolorze 650 zł za litr
masakra
Szybka akcja i dzięki sponsorowi
pomalowany zostanie zderzak tył i przód.Autko już stoi przygotowane do malowania dzięki Adamowi i Komecie
Będzie jeszcze mały modzik przy okazji ale to dodam fotkę jak w czwartek autko odbiore
Takie felgi widziałem ostatnio na mieście i myślę że jakbym takowe 18 znalazł to bym wtedy zostawił gril oraz emblematy w chromie
A teraz zupełnie z innej beczki
Jadąc dzisiaj rano po 8 rano do pracy zatrzymałem sie na Walczaka na światłach. Patrze w lusterko wsteczne i widze zblizajacego sie białego Chevroleta a za kierownica młody łepek.
Wszystko byłoby ok gdyby patrzył przed siebie a nie w lewo i widział ze stoje.
Bo kiedy popatrzył łaskawie przed siebie było już za pózno – dzwon w

Efekt taki ze zderzak do malowania bo nawet nie pękł i nawet się nie przemieścił – chevrolet zderzak pęknięty, rejestracja sie wygła

Farba w moim kolorze 650 zł za litr

Szybka akcja i dzięki sponsorowi

Będzie jeszcze mały modzik przy okazji ale to dodam fotkę jak w czwartek autko odbiore

Ostatnio edytowano 24 cze 2015, 13:41 przez Nightfall, łącznie edytowano 1 raz
Nightfallówna
johnny_ napisał(a):Za jakiś miesiąc i ja zobaczę Kometęhehe i Perełka pójdzie na odświeżanie.
no doszły mnie dzisiaj słuchy na temat odswiezenia perełki u Komety
Nightfallówna
nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
czekamy na efekt końcowy i tą "niespodziankę" 
BTE:Johnny, podeślij jeszcze raz te zdjęcia, bo nie możemy odczytać mms'a, może zapodaj na mój numer...
BTE:Johnny, podeślij jeszcze raz te zdjęcia, bo nie możemy odczytać mms'a, może zapodaj na mój numer...

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Na szczeście po tak błahym uszkodzeniu to jej tylko na dobre wyjdzie
Ale nie powiem ze sie zagotowalem a koleś mnie chyba z 20 razy przepraszał 
Nightfallówna