Mazda6 GY RF-7J '06 kombi /18"/Eibach/Xenon MPS/Skóry/A-Spec/2x Lip/ Phantom Blue by Nightfall
maku1 bo kontrolka mnie rozpraszała
już dawno ruszyłeś, a ja jeszcze ręczny miałem zaciągnięty, no i później 4ka nie weszła 

ani na zlocie to nie było śmieszne, ani teraz
ale wczoraj pojawiły się wyniki z 1/4 i słabo u Ciebie
sprawdź dlaczego ta moc uciekła i resztę dorób
żebyśmy następnym razem równo do mety dojechali 

MAYKI napisał(a):Ej z tym wstecznym pijecie do mnie? Juz mówiłem że chciałem dać mu fory
To związane ze zlotem

Dopisano 4 paź 2014, 19:03:
Dzisiaj zostal wymieniony olej oraz filtr oleju.
Autko na pewno chodzi ciszej a czy dalej tak dymi to jeszcze nie wiem bo duzo nie jezdziłem.Jak postal z 6 godz i chowalem go do garazu niedawno to zadymił przy odpaleniu ale na biało a nie na czarno jak poprzednio.
Przy okazji wymieniłem filtr powietrza – Blue Print
Koszt oleju, filtra oleju oraz filtra powietrza 200 zł.
Ostatnio edytowano 24 cze 2015, 13:36 przez Nightfall, łącznie edytowano 2 razy
Nightfallówna
rafalmazda6 napisał(a):w internecie 5 litrów max 150 zł
Nie radził bym kupować oleju w internecie.
W lato jak wymieniałem olej w motocyklu na MOTUL natknąłem się na podrabiany olej, tzn opakowanie było prawie identyczne a w środku jakiś syf.
Lepiej mieć jakiegoś zaufanego dostawce
- Od: 11 lut 2014, 00:14
- Auto: Mazda 6
3.0 V6 223KM
2006r.
kwestia tego czy kupuje sie w sprawdzonym sklepie internetowym czy od byle Pana Zdzicha z allegro bo ma najtaniej.. Podrobka niestety moze sie trafic prawie wszedzie (bo zyjemy w PL a Polak potrafi ) szczegolnie tych najpopularniejszych marek.19Maaarcin89 napisał(a):
Nie radził bym kupować oleju w internecie
- Od: 13 sty 2014, 19:06
- Auto: Mazda 6, 3.0 V6, 2004r.
Mazda RX8 2007r.
Mazda CX7 2008r.
Co prawda to prawda. Ja tylko kupuje juz od sprawdzonych dostawców. Znam nawet taki przypadek od nas z serwisu mazdy ze goście przyjeżdżali i chcieli odkupić puste banki po dexilii i mówili że wlewaja tam jakiś syf i idzie to dalej na allegro jako oryginał. W głowie się nie mieści 

Nightfallówna
ale masakra, ja bym im sprzedał, ale "W BAŃKI!"

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Nightfall napisał(a):Z tego o wiem nic im nie sprzedają ale rzeczywiscie złapać za łeb i pocisk z bańki
popieram
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
Nightfall napisał(a):Znam nawet taki przypadek od nas z serwisu mazdy ze goście przyjeżdżali i chcieli odkupić puste banki po dexilii i mówili że wlewaja tam jakiś syf i idzie to dalej na allegro jako oryginał. W głowie się nie mieści
Nawet w serwisie kantują a płacisz jak za woły...
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
brodaM6 napisał(a):Czy ta niebieska obwódka dookoła filtra jest z miękkiej pianki czy twarde to to ?
.
Twarde z tego co pamiętam
Za filtr dałem 38 zł w autolandzie
Nightfallówna