Senior napisał(a):Dzięki uprzejmości jpski ja dzisiaj też mam podłączony wideorejestrator pod lusterko
Spoko, to żaden problem – sam widziałeś, że to 15 minut roboty.
Polecam się na przyszłość
www.mazdaspeed.pl
Senior napisał(a):Dzięki uprzejmości jpski ja dzisiaj też mam podłączony wideorejestrator pod lusterko
zelka napisał(a):Wstawiałeś w miejsce ori podświetlenia czy dziurka od spodu w tapicerce?
rafalmazda6 napisał(a):podobają się
Danmazda napisał(a):Fajnie to wygląda
maestro81 napisał(a):tylko nieco koliduje z tą niebieską poświatą
jpski napisał(a):W rzeczywistości aż tak niebiesko to nie jest ale tak czy siak muszę zmienić podświetlenie drzwi na białe i dużo słabsze co by efekt logo był lepszy
zelka napisał(a):mam w drzwiach bardzo mocne ledy i pewnie przyćmią logo. Myślę nad jakimś pstryczkiem, który by to rozłączał, w sensie ori światełka w drzwiach.
jpski napisał(a):Podłączenie dziecinnie proste, tylko pytanie gdzie go umiejscowić aby było praktycznie i wizualnie fajowo
maestro81 napisał(a):A może po prostu dać słabsze ledy żeby mniej kombinować
jpski napisał(a):maestro81 napisał(a):A może po prostu dać słabsze ledy żeby mniej kombinować
Tak właśnie zrobię...
Pierw wyjmę całkiem oświetlenie drzwi i zobaczymy jaki wtedy będzie efekt – jeśli będzie git to zmieniam oświetlenie drzwi na słabsze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości