Mazda6 GH LF `09 by Aliszja CZAS NA LATO! ;]
Nice
też muszę jakiś poważny zestaw kupić do mojej, polerkę już nabyłem jeszcze tylko kosmetyki i na wiosnę ruszamy 
- Od: 24 wrz 2014, 09:44
- Auto: Mazda 6 MPS 2.3 Turbo
Nowo zakupione kosmetyki wyprobowalem na autku zony
Przeciez nie bede testowal na mojej Madzi
Patrzac na cene kosmetykow jestem pozytywnie zaskoczony ich jakoscia:
+ przede wszystkim "niewidzialna wycieraczka" wydaje byc sie faktycznie niewidzialna
zobaczymy jak dlugo...
+ co do wosku Quantum wrazenie rowniez pozytywne, zobaczymy jak auto bedzie wygladalo za tydzien i po kolejnym myciu
+ czernidlo jak czernidlo, po zdjeciu kolpakow zdecydowalem, ze sprawie zonie na urodzinki komplet felg w kolorze czarnym, maly bzyk zdecydowanie na tym zyska
Podsumowanie – kosmetyki K2 zaskakuja w stosunku do ceny, zdaly test i nadaja sie do zastosowania na mojej Madzi
Przeciez nie bede testowal na mojej Madzi
Patrzac na cene kosmetykow jestem pozytywnie zaskoczony ich jakoscia:
+ przede wszystkim "niewidzialna wycieraczka" wydaje byc sie faktycznie niewidzialna

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
+ co do wosku Quantum wrazenie rowniez pozytywne, zobaczymy jak auto bedzie wygladalo za tydzien i po kolejnym myciu
+ czernidlo jak czernidlo, po zdjeciu kolpakow zdecydowalem, ze sprawie zonie na urodzinki komplet felg w kolorze czarnym, maly bzyk zdecydowanie na tym zyska

Podsumowanie – kosmetyki K2 zaskakuja w stosunku do ceny, zdaly test i nadaja sie do zastosowania na mojej Madzi

Aliszja napisał(a):kosmetyki wyprobowalem na autku zony

Aliszja napisał(a):Polecam goraco!![]()
Zamow sobie tylko wiecej aplikatorow, bo ja wzialem tylko 4 i musze domawiac
Gdzie zamawiasz, bo bym kupił parę rzeczy, bo u mnie w sklepie są produkty K2 ale słaby wybór
Ładnie się przezentuje!
K2 daję rady 
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
K2 jest jak najbardziej
90%kosmetyków które posiadam to właśnie K2. Co do lakieru polecam również http://turtlewax.pl/turtle-wax-ptfe-premium-car-wax-wosk-podwyzszonej-twardosci-ochrona-do-12-miesiecy-500ml-p-198.html bo tu K2 musi chylić czoła przed tym pomimo że efekt jest i tak bardzo dobry.Używam tego już 12 lat i na tą chwilę nie zamienię na nic innego.

A kapselki kto zajumał?
-
Blue inside & red outside!
- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011
MIRAS M6 napisał(a):K2 jest jak najbardziejCo do lakieru polecam również http://turtlewax.pl/turtle-wax-ptfe-premium-car-wax-wosk-podwyzszonej-twardosci-ochrona-do-12-miesiecy-500ml-p-198.html
Tylko i wyłacznie turtle wax ja jade na tym od 5 lat
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

No właśnie szukam jakiegoś dobrego wosku z lustrzanym efektem wiec skoro polecasz to sobie wypróbuję tego Ice
szybko łatwo i przyjemnie z tego co pisza 
Nightfallówna
i co tydzień
gdzieś chyba jeszcze mam prawie całą butelkę – jak znajdę to mogę podesłać komuś po kosztach bo trwałość żadna a i efekt bez szału ale jak ktoś chce sprawdzić 
no i znalazłem, butelki jest pół i ma kilka lat, więc raczej średnio się komuś opłaci ale jakby się uparł to oferta ważna – brak aplikatora i MF
no i znalazłem, butelki jest pół i ma kilka lat, więc raczej średnio się komuś opłaci ale jakby się uparł to oferta ważna – brak aplikatora i MF
- Od: 25 paź 2011, 21:48
- Auto: BMW 330e xDrive
Jakoś te zimowe mi bardziej podeszły
Może jak wpadną dekielki to lepiej to będzie wyglądać 
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08