MAZDA6 GY RF7J 2006r by SHELLER
zigu18 napisał(a):Ts to wersja na rynek angielski ;–)
Czyli co, przekładka była

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
zigu18 napisał(a):Albo bite i klapa od angola
Ale Pablosz napisał że TS to jest oznaczenie wersji wyposażenia czyli Top Sport.
-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
Teraz sam mam metlik w głowie ,samochód przyjechał z ITALY ogladałem go godzine po przyjezdzie do polski /firma brata sasiaduje z komisem w którym ja kupiłem / a wiec wykluczam ze oni cos kombinowali
VIN sprawdzałem w ASO w celu potwierdzenia przebiegu i wszystko sie zgadzało i napewno to nie ANGOL ,klapa nie malowana sprawdzona grubosc lakieru a wiec

VIN sprawdzałem w ASO w celu potwierdzenia przebiegu i wszystko sie zgadzało i napewno to nie ANGOL ,klapa nie malowana sprawdzona grubosc lakieru a wiec

Pięknie się prezentuje z lotką i szybami

- Od: 18 lut 2014, 10:32
- Auto: Mazda 6 GY 2.0i 16V 147 KM 2005 FL
Czujnik zderzeniowy tam powinien byc! Jak go niema to d
kolego.Pewnie po dzwonie auto i zrobione obejscie czujnika bo go ewidentnie brakuje.

-
WisniaUs
david22pl napisał(a):A nie orientujecie się co to na tym ostatnim zdjęciu na pasie ? albo gdzie są czujniki zderzeniowe ?
Poza tym bardzo ładna ta M6 kolegi Sheller
Wisniaus napisał(a):david22pl
ale to nie chodzi o moje auto kolega david22pl władował sie w mój post
Wreszcie zima zmusiła mnie do rozbudowy mojego dogrzewacza na ogrzewanie postojowe

wpieta pompka wody w układ

instalacje stwierdziłem ze wykonam sam i zaoszczedze pare złotych ,zakupiłem potrzebne materiały

Nie obyło sie bez problemów po podpieciu całej instalacji i wpieciu zegara 1533 okazało sie ze zegar załacza klimatronik i pompke wody a nie załacza piecyka
kupiłem go jeszcze w lecie jako uzywany wiec marne szanse na reklamacje ,został wysłany do firmy ML SERWIS w celu sprawdzenia i naprawy /czekam na przesyłke/
http://www.mlserwis.pl/
poprosiłem odrazu o wyprowadzenie przewodów z przycisku grzania w celu podpiecia sterowania GSM

wpieta pompka wody w układ

instalacje stwierdziłem ze wykonam sam i zaoszczedze pare złotych ,zakupiłem potrzebne materiały

Nie obyło sie bez problemów po podpieciu całej instalacji i wpieciu zegara 1533 okazało sie ze zegar załacza klimatronik i pompke wody a nie załacza piecyka
http://www.mlserwis.pl/
poprosiłem odrazu o wyprowadzenie przewodów z przycisku grzania w celu podpiecia sterowania GSM
Elegancja kolego!
Jaki koszt Ci wyszedł wszystkiego? Zastanawiam się, czy nie zacząć już kolekcjonować rzeczy do tej operacji.. Skąd wziąłeś pompę?
Oby zegar zatrybił po serwisie!
- Od: 3 lis 2011, 00:49
- Auto: Mazda 6, chipowany diesel :)