zemoj napisał(a):Proponuję pomyśleć o lotce na klapę. W sedanie robi dużą robotę.
Może ciut w dół?
Będzie obniżana, mam to w planach od początku jak tylko Madzię kupiłem. Co do lotki to też ostatnio myślałem tylko że taka jak w MPS jest
www.mazdaspeed.pl
zemoj napisał(a):Proponuję pomyśleć o lotce na klapę. W sedanie robi dużą robotę.
Może ciut w dół?

Wisniaus napisał(a):Jeszcze tylne chlapacze OUT

danmazda napisał(a):Wisniaus napisał(a):Jeszcze tylne chlapacze OUT
Nawet o nich nie pomyślałem by je zdjąćw sumie fajnie by wyglądało, ale zderzak będzie się rysował

rafalmazda6 napisał(a):i tył brudził specjalnie zakładałem, bo podczas jazdy w deszczu przy wyższych prędkościach w lusterkach nic nie widziałem, a tył samochodu po wyschnięciu wyglądał jakby komuś się niedobrze zrobiło i nie wytrzymał
ale i tak bym wywalil Wisniaus napisał(a):W europejczykach to nawet znosnie wyglada
tak jak u Ciebie to mi się podoba, no tyle że inny zderzak masz tak jak wspomniałeś 

danmazda napisał(a): tylko że jak tylne to i przednie

matthies napisał(a):nie słuchaj tych bzdur i zostaw chlapacze.

Oczywiscie ze droga obrana w tym kraju przez rzad to obarczyc wszystkimm kierowce niech on odpowada za wszystko co na drodze sie dzieje.Kupcie gasnice,chlapacze,łańcuchy,opony zimowe i auta terenowe wtedy nie beda musiec wcale odsniezac i łatać dziur,damy sobie rade panowie jak zawsze zreszta heh,co to qr...aa jest NIEDOSTOSOWANIE PREDKOSCI DO WARUNKOW PANUJACYCH NA DRODZE
!! Jakas paranoja wymyslona po to abys to ty odpowiadal za ten caly burdel a nie ten co bierze kase za utrzymanie drogi.risto77 napisał(a):Nie chciałbym mącić ale tak delikatne felgi dobrze prezentowałyby się tylko większe. W Twoim rozmiarze muszą być bardziej masywne.

Socyopatic napisał(a):risto77 napisał(a):Nie chciałbym mącić ale tak delikatne felgi dobrze prezentowałyby się tylko większe. W Twoim rozmiarze muszą być bardziej masywne.
dokładnie, mowiłem juz wczesniej, że takie delikatne wzory do M6 musza byc w 18jesli w 17 ma to wygladac to musi byc mocna gleba (tu życze powodzenia z chlapaczami..), bo na euro zawiasie auto sterczy jak koza i felgi mimo że dość ładne to wygladaja w takim układzie jak 16

Kali2k napisał(a):piękna MAdzia i ten felunek
nie lubię nie podobają mi się kombi, ale Mazda 6 w kombi jest śliczna 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości