Mazda6 GG L3 '03 2.3 "Bójka is back on the track" ;)
Ja też czekam, wyglądam tematu o sprzedaży rzeczy, chciałem zanabyć te plastiki od mocowania foteli przednich.
-
makmarc
Kolega chyba zrezygnował...
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
Nie zrezygnowałem. Za to praktycznie w ciągu ostatniego tygodnia rozpadło się moje małżeństwo...
Wyprowadziłem się do rodziców i zaczynam dochodzić do siebie – przepraszam was jeszcze raz za to wszystko, jeśli nadal jesteście zainteresowani to ja już jestem na chodzie, takie rzeczy teraz pomogą mi się pozbierać.
Wyprowadziłem się do rodziców i zaczynam dochodzić do siebie – przepraszam was jeszcze raz za to wszystko, jeśli nadal jesteście zainteresowani to ja już jestem na chodzie, takie rzeczy teraz pomogą mi się pozbierać.
Quattro napisał(a):Nie zrezygnowałem. Za to praktycznie w ciągu ostatniego tygodnia rozpadło się moje małżeństwo...
Pamiętaj jesteśmy zawsze z Tobą

-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
Przykra sprawa
Ale ja tez cały czas jestem zainteresowany tymi dwoma rzeczami. Mam nadzieję że pamiętasz o nich.
-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
te 18" sprzedajesz? jaka cena? opony nadają się jeszcze?
- Od: 18 lut 2014, 10:32
- Auto: Mazda 6 GY 2.0i 16V 147 KM 2005 FL
Ja w dalszym ciągu jestem zainteresowany tymi plastikami od mocowań przednich foteli w szarym kolorze, masz je?
-
makmarc
Fotele są na szynach czy prowadnicach, a te są montowane do podłogi w 4 miejscach śrubami, a te śruby są przykryte potem plastikami maskującymi je. I o to mi się rozchodzi 
-
makmarc
Szczerze powiedziawszy przerasta mnie to auto... To chyba jakiś pech, chyba że uwsteczniam się z moimi umiejętnościami po 13 od zrobienia prawka....

Plus wszechobecna korozja...

(prawa strona wygląda podobnie)
Próg się zawinął podczas podnoszenia, z powodu dziury...

Do tego "Bójka" bo tak ją ochrzciłem nie oszczędza swojego właściciela – awaria zapłonnika prawej lampy ksenonowej (ktoś wie czy można włożyć zapłonnik z lewej lampy? bo takowy mam zachomikowany), pęknięcie przewodu od spryskiwacza tylnej szyby i tym samym niezwykle "aromatyczny" potop w kabinie... Pompka sprzęgłowa ledwo dycha (też pytanie czy z angola jest identyczna?). Silnik o dziwo po przejściu z powrotem na 5w40 zmniejszył apetyt na olej...
Jedno tylko mnie cieszy – niskie zużycie paliwa....

Plus wszechobecna korozja...

(prawa strona wygląda podobnie)
Próg się zawinął podczas podnoszenia, z powodu dziury...

Do tego "Bójka" bo tak ją ochrzciłem nie oszczędza swojego właściciela – awaria zapłonnika prawej lampy ksenonowej (ktoś wie czy można włożyć zapłonnik z lewej lampy? bo takowy mam zachomikowany), pęknięcie przewodu od spryskiwacza tylnej szyby i tym samym niezwykle "aromatyczny" potop w kabinie... Pompka sprzęgłowa ledwo dycha (też pytanie czy z angola jest identyczna?). Silnik o dziwo po przejściu z powrotem na 5w40 zmniejszył apetyt na olej...
Jedno tylko mnie cieszy – niskie zużycie paliwa....