Mazda6 GY LF-DE 2004r. 2.0 141KM (czerwona perła)
Lukasrap używam tego wosku koloryzującego i jest bardzo dobrze, po teflonowym jak by szybciej wyblakł lakier. Znajomi nabłyszczają nim motocykle i po nim lakier aż bije w oczy 
- Od: 26 gru 2012, 13:37
- Auto: była: 323C, 1.5B czerwona, Mazda 6 GG (121KM), 2.0 MZR-CD, 2004r czerwona jest CX9 bordowa
Chyba najlepszy zakup od dłuższego czasu. Największy box jaki w życiu miałem i chyba widziałem. Udało mi się kupić używany w opłakanym stanie za 40 euro (Mont Blanc). Po zawiezieniu go do Polski, włożyłem troszkę serca i pieniędzy i oto efekty.
W dzień zakupu.
Przygotowanie do malowania.
I po malowaniu. Specjalna farma + koszta lakierowania po znajomości (500 zł)
Jeszcze tylko naklejki na zamówienie Mont Blanc i będzie jak nowy. Mam nadzieje ze posłuż kilka lat

W dzień zakupu.
Przygotowanie do malowania.
I po malowaniu. Specjalna farma + koszta lakierowania po znajomości (500 zł)
Jeszcze tylko naklejki na zamówienie Mont Blanc i będzie jak nowy. Mam nadzieje ze posłuż kilka lat
- Od: 5 mar 2009, 22:15
- Auto: Mazda 6 2.0/141 KM (benzyna) czerwona perła, 2004 r.
Długo zabierałem sie za montaż kamery cofania, a to dlatego ze nie miałem ani weny ani pomysłu nad monitorem. Do navi nie chciałem jej podpinac, ze wzgledu na to ze trzeba czekac az navi sie uruchomi postanowilem postawic na odzielny monitor. Ale gdzie go zamontowac? Nakladki na lusterka mi sie nie podobają, za lusterka z wbudowanym monitorem trzeba slono zaplacic, zatem zacząłem kombinowac. I tak powstal monitor w słoneczniku.
Monitor 3.5'' zamowiony z Chin, kamera cofania dedykowana do mazdy 6, w miejsce oswietlenia tablicy, kilkanascie metrow kabli, troche dłubania i jest. Do monitora podlączony jest rowniez rejestrator, zatem widze w nim wszystko to co dzieje sie przed autem, a po wrzuceniu biegu wstecznego wskakuje widok z kamery z tylu. A oto efekt.
Fajny pomysł
gratuluję wykonania 
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
pomysł pierwsza klasa
a i lakier perfekcyjny (macany na zlocie) 

Kilka fotek z ostatnich dni. Jakoś nie mogłem się przekonać do przyciemnionych szyb, aż dokładnie w trzecią rocznice od zakupu Madzi postanowiłem i jej i sobie zafundować ten prezent
Wygląda wyśmienicie i nie żałuje
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

lukasrap napisał(a):Wygląda wyśmienicie i nie żałuje
Jedynie czego możesz żałować to tylko tego, że tak późno się za to zabrałeś
Wygląda cudnie z tymi szybkami
Elegancko wygląda
kolorek ładny, rzadko spotykany 

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
NO NO
Przyciemnione od razu lepsze. Na twoim miejscu zmieniłbym tylko avatar, bo patrząc na niego sądziłem, że ten lakier jest trochę sfatygowany, wypalony przez słońce, podmatowiały. A tu widzę, że nic takiego i naprawdę przyciąga wzrok 

jpski napisał(a):Jedynie czego możesz żałować to tylko tego, że tak późno się za to zabrałeś![]()
Wygląda cudnie z tymi szybkami
Późno nie późno, jakbym wszystko od razu zrobił to co bym teraz zmieniał?
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Dopisano 15 maja 2016 10:38:
kamilq05 napisał(a):NO NOPrzyciemnione od razu lepsze. Na twoim miejscu zmieniłbym tylko avatar, bo patrząc na niego sądziłem, że ten lakier jest trochę sfatygowany, wypalony przez słońce, podmatowiały. A tu widzę, że nic takiego i naprawdę przyciąga wzrok
Własnie kilka dni temu o tym myślałem tylko szukam odpowiedniej foty.
Świetne pomysły na mody
Kolor uwydatniony sonaxem, do tego przyciemnione szybki i garbik na dachu
Powodzenia w dalszych pracach

Powodzenia w dalszych pracach
- Od: 25 lip 2013, 21:08
- Auto: Jest: Mazda6 GL'17
Była: MAZDA6 GH '08 Była: MAZDA 323F SPORT '03
zelka napisał(a):Przód też przyciemniałeś czy na moim telefonie tylko tak wygląda?
Nie, z przodem nic nie robiłem. Chyba takie złudzenie. Jak tył się przyciemni to do auta też mniej światła wpada. Wiec może tak to teraz wygląda.
Niestety chyba czeka wymiana aku
Kupiony 2 lata temu i juz takie rzeczy. Póki co wyczyszczone i nasmarowane. Zobaczymy jak długo potrzyma. Jak sytuacja się powtórzy to chyba już będzie wymiana. Czyżby za duży pobór mocy? Póki co działa bez zarzutu, więc pozostaje poczekać.