Mazda6 GG RF5J '02 MZR-CD
Jarson aby nie na tapicerkę
a na serio to też na żywo jeszcze nie widziałem, ale na fotkach prezentuje się zacnie i z klasą, może kiedyś się do takiej przesiądę jak stanieją...

a na serio to też na żywo jeszcze nie widziałem, ale na fotkach prezentuje się zacnie i z klasą, może kiedyś się do takiej przesiądę jak stanieją...
- Od: 14 kwi 2011, 09:47
- Auto: 323F BJ 99 1,5 ZL
Bosko!
Opel Vectra 2.0 GT 91r. ---> Opel Vectra 1.8 CD 96r. ---> Toyota Avensis 2.0 D4D 00r. ---> Mazda 6 2.0 MZR-CD (CiTD) 04r.---> Nissan X-trail 2.2 dCI 04r.---> Opel Insignia 2.0 CDTI 160KM 4x4 2013r., kombi
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Fajne ujęcie:D

- Od: 16 paź 2009, 21:04
- Auto: ex BJ TDVI RF4F '02 101PS
obecnie Kia QL
Ale żeś wypucował ta maskę 

"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
specjalnie na sesję
na podkład wleciał zestaw HID 4300K. Sądziłem, że będzie słabiej świecił, ale ogólnie jestem zadowolony, Światła są ustawione prawidłowo i nikt nie narzeka że je*ię po oczach. Kolega namawiał mnie na barwę ok 7000K, całe szczęście że go nie posłuchałem
Tutaj foto pokazujące różnice ze zwykłą H1.

na podkład wleciał zestaw HID 4300K. Sądziłem, że będzie słabiej świecił, ale ogólnie jestem zadowolony, Światła są ustawione prawidłowo i nikt nie narzeka że je*ię po oczach. Kolega namawiał mnie na barwę ok 7000K, całe szczęście że go nie posłuchałem
Tutaj foto pokazujące różnice ze zwykłą H1.

- Od: 30 lip 2009, 11:01
- Auto: m6
Przynajmniej masz światła
Nie, no.. Piękna Mazducha, piękna

Nie, no.. Piękna Mazducha, piękna
- Od: 20 gru 2011, 21:43
- Auto: R.I.P.: Mazda 323C BA, 1,5 16v, 1996r.
W mojej też zawitały HIDy. Mam nadzieję, że jesteś równie zadowolony jak ja
, bo xenony
halogeny
piękny efekt biało-niebieskiej soczewki w srebrnym reflektorze

Wiem ze Wam się nie spodoba ale nienawidzę wszelakiej maści Hidow ,które szczerze mówiąc wyglądają marnie i widać z daleka ze to nie xen,walą po oczach (niestety to prawda),i zaciągają wiejskim tuningiem.
Siwy dla Ciebie + ze wybrałeś słabsze natężenie może tak nie wala po oczach.
Ja jak widzę naprzeciw siebie takie światła od razu włączam długie ,a jak mam jeszcze czas to i lampy uniosę
.
Liczy się nie tylko wygląd i wasz komfort widzenia ale również bezpieczeństwo innych.
Jak komuś światła brakuje zapraszam do tematu Zielony110 tam jest na to rozwiązanie.
Siwy dla Ciebie + ze wybrałeś słabsze natężenie może tak nie wala po oczach.
Ja jak widzę naprzeciw siebie takie światła od razu włączam długie ,a jak mam jeszcze czas to i lampy uniosę

Liczy się nie tylko wygląd i wasz komfort widzenia ale również bezpieczeństwo innych.
Jak komuś światła brakuje zapraszam do tematu Zielony110 tam jest na to rozwiązanie.
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
no też miałem do nich mieszane uczucia, ale w końcu ale na te najsłabsze. Dla mnie są zadowalające i po nocnym "teście" z kolegą polegającym na wymijaniu, stwierdziliśmy że jest dobrze. Jeb*ą po oczach jak ktoś sie w nie gapi z naprzeciwka. Ale przeciez w nocy nie patrzymy się w światła auta jadącego na nas, tylko na pobocze 
takie mam o tym zdanie. Nie chciałem nikogo oślepiać i sądzę że mi się to udało.
Hehe robię to samo,. Szlag mnie trafia jak ktoś zamontuje u siebie te po 10000K albo i większe. od razu walę długimi i przeciwmgielnymi a po wyminięciu zapier*olę mu jeszcze halogenem. Najgorsze jest jak ludzie wstawiają takie rzeczy do zwykłych lamp bez soczekwek..
takie mam o tym zdanie. Nie chciałem nikogo oślepiać i sądzę że mi się to udało.
Marianek napisał(a):Ja jak widzę naprzeciw siebie takie światła od razu włączam długie ,a jak mam jeszcze czas to i lampy uniosę.
Hehe robię to samo,. Szlag mnie trafia jak ktoś zamontuje u siebie te po 10000K albo i większe. od razu walę długimi i przeciwmgielnymi a po wyminięciu zapier*olę mu jeszcze halogenem. Najgorsze jest jak ludzie wstawiają takie rzeczy do zwykłych lamp bez soczekwek..
- Od: 30 lip 2009, 11:01
- Auto: m6
- Od: 3 lis 2011, 00:49
- Auto: Mazda 6, chipowany diesel :)