Mazda6 GY LF-DE '06 H&R Aero by MAYKI
Lotka srebrna a stop czerwony i rzeczywiście kupiona za dobrą cenę 150 zł
Ja tez bym nie wytrzymał do wiosny ale najważniejsze że jest

Nightfallówna
Nightfall napisał(a):Lotka srebrna a stop czerwony i rzeczywiście kupiona za dobrą cenę 150 zł![]()
O kurde, to juz jakas TUNINGOWA kupil : )
Mi sie wydaje ze nie wytrzyma do wiosny : P
Szkoda ze tych progow nie wzial, bo tez okazja byla
W sumie to nawet jeszcze mojej wiadomosci z niedzieli nie przeczytal
Atilla napisał(a):Nightfall napisał(a):Lotka srebrna a stop czerwony i rzeczywiście kupiona za dobrą cenę 150 zł![]()
O kurde, to juz jakas TUNINGOWA kupil : )
Mi sie wydaje ze nie wytrzyma do wiosny : P
Szkoda ze tych progow nie wzial, bo tez okazja byla
W sumie to nawet jeszcze mojej wiadomosci z niedzieli nie przeczytal
Całkiem możliwe bo go pytałem o progi czy sprawdził info od ciebie to nie wiedział o co kaman
Nightfallówna
Z tymi progami to za późno się pokapowałem sam Kamil mówiłeś że już w ten sam dzień ich nie było
Za lotkę dałem 150 zł jest srebrna z czerwonym światłem które pewnie przyciemnię
Ale to wszystko na wiosnę bo mam ważniejsze wydatki teraz
PS. Wytrzymam nie mam wyjścia
Za lotkę dałem 150 zł jest srebrna z czerwonym światłem które pewnie przyciemnię
Ale to wszystko na wiosnę bo mam ważniejsze wydatki teraz
PS. Wytrzymam nie mam wyjścia

Dzisiaj małe spociwo udało się zrobić
A Mayki się nie pochwalił ze szyby przyciemnił
Wygląda naprawdę super
Jeszcze jak lotka wyląduje na klapie to będzie miód malina

A Mayki się nie pochwalił ze szyby przyciemnił
Wygląda naprawdę super

Jeszcze jak lotka wyląduje na klapie to będzie miód malina

Nightfallówna
Ostatnio nie mam czasu żeby siedzieć na forum dzięki Nightfall że wrzuciłeś fotki uaktualniłeś mi wątek
ja się nie mogłem zebrać
Jak widać przyciemniłem szyby lotka czeka do wiosny chcę to zrobić razem z progami , ale na razie o tym nie myślę bo mam do zrobienia 3 kursy plus egzaminy na szkolę podoficerską po prostu urwanie głowy

Jak widać przyciemniłem szyby lotka czeka do wiosny chcę to zrobić razem z progami , ale na razie o tym nie myślę bo mam do zrobienia 3 kursy plus egzaminy na szkolę podoficerską po prostu urwanie głowy
WisniaUs napisał(a):nabombiony ze sie musi auta trzymać![]()
![]()
![]()

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
Fajnie chłopaki , kurczę muszę się również pozbierać , bo zaniedbuje i forum i region , ale już bliżej jak dalej , i mam nadzieję, że co się odwlecze to nie uciecze:)

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
Ładne autko + ten pakiet przedstawia Mazde jeszcze agresywniejszą
Rozumiem, że jest to pakiet Aero z przedlifta ? W ogóle pasowałby on do hatchback'a poliftowego ? Bo jeżeli chodzi o tylny zderzak to bym się zastanowił nad zmianą w mojej Madzi ponieważ wygląda to bardzo dobrze 
- Od: 4 paź 2014, 16:18
- Auto: Mazda 6 GG MZR-CD 2.0 Diesel 143KM 2007.
Bartez PL napisał(a):Ładne autko + ten pakiet przedstawia Mazde jeszcze agresywniejsząRozumiem, że jest to pakiet Aero z przedlifta ? W ogóle pasowałby on do hatchback'a poliftowego ? Bo jeżeli chodzi o tylny zderzak to bym się zastanowił nad zmianą w mojej Madzi ponieważ wygląda to bardzo dobrze
Tak jest to pakiet Aero bez progów. Przedni zderzak by Ci pasował Tylny wiadomo , jest inny.
A progi podobno pasują do każdej wersji nadwoziowej.
Jedno co nie pasuje podczas montażu zderzaków z pakietu Aero do polifta to nadkola ale nie jest to duża różnica , w ogóle jej nie widać i mi osobiście nie przeszkadza.
deejay27 napisał(a):Fajnie chłopaki , kurczę muszę się również pozbierać , bo zaniedbuje i forum i region , ale już bliżej jak dalej , i mam nadzieję, że co się odwlecze to nie uciecze:)
Taaak dawno sie nie wdzieliśmy Przemek ale masz racje co się odwlecze to nie uciecze można by coś pomyśleć o jakimś małym spocie choć nic nie obiecuje bo robie teraz 3 kursy naraz wózki widłowe koparki i koparko ładowarke a dotego praca i poligony urwanie głowy