Zadanie na najbliższe dni to sprawdzić jak to się stało, że żarówka nie świeci tam gdzie trzeba

Może znajdę jakąś kontrabande hehe
Dopisano 27 maja 2015, 12:54:Dziś poczta dostarczy mi tunel razem z ramką konsoli. Niestety tunel jest od anglika i sprzedawcy nie chciało się go rozbierać, w sumie przez to mogłem się z nim trochę potargować i dołożył mi plastiki pod kolor w drzwiach

Koszt to 250zł
Swoją drogą patrząc na allegro jest dużo aukcji, gdzie sprzedawane są części wyposażenia wnętrza bez żadnego opisu, że pochodzą od anglika. Nie wiem na co oni liczą, chyba na nieuwagę i brak znajomości prawa kupującego.
Plany na czerwiec

– Skompletowanie całego tunelu, brakuje mi obudowy mieszka i schowka na napoje.
-Zakup Xcl i prawdopodobnie jakiegoś modułu bluetooth
– montaż gniazda zapalniczki w górnym schowku.
– zakup chińskich pokręteł do nawiewów i tu się zastanawiam, bo są do wyboru białe i czerwone :/
nie wiem jak to będzie świecić w nocy.
http://www.aliexpress.com/item/Mazda-2- ... 86413.htmlWczoraj wpadł mi do głowy pewien pomysł ale jeszcze nie wiem czy go wykonam i czy w ogóle by mi się to udało. W podłokietniku z tego co widziałem są przyciski do podgrzewania foteli którego nie mam. XCL chce zamontować w podłokietniku na samym dole. A może by tak zamiast tych przycisków zabudować tam porty usb?
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Jeden będzie robił za ładowarkę a dugi aby podłączyć pendrive do xcl.