Mazda6 GY RF 2004 2.0 CiTD 136KM TOPLINE by Leni
Tanie jak barszcz. Dzieki za info
Dzisiaj z okazji wolnej chwili i sprzyjającej aurze Madzia została umyta i nawoskowana.
Do tego zostały polakierowane zaciski
Do tego zostały polakierowane zaciski
No a gdzie lotka na klapę bagaja
Z opisu widzę że to też IMPRESSION ale nie widzę u Ciebie szyby na dachu
Nie ma jej po prostu 

MIRAS M6 napisał(a):No a gdzie lotka na klapę bagaja
No niestety lotka jeszcze nie pomalowana
MIRAS M6 napisał(a):Z opisu widzę że to też IMPRESSION ale nie widzę u Ciebie szyby na dachuNie ma jej po prostu
Nie ma. IMRESSION miały w standarcie??
Nie wiem jak to do końca jest z tą wersją IMPRESSION ale wszystkie które do tej pory widziałem są z 2004r bo zgadza się wyposażenie i wszystkie w moim kolorze Titanium Grey są z szybą na dachu a te w innych kolorach w większości są bez niej ale nie jest to regułą bo widziałem czarną,czerwoną i granatową właśnie z szyba na dachu.

makmarc napisał(a):Kup Pan jeszcze czerń do opon i będzie git :–)
Oponki były czarne niestety wjechałem do lasu żeby zjecia pstryknąć no i d...
Kurde to jakiś słaby dressing masz
Ja kupiłem K2 i powiem Ci że ostatnio przejechałem ponad 500km na jednej jeździe w różnych warunkach a oponki były nadal czarne
Polecam bardzo tę firmę 
em_dzej napisał(a):AloHa
Ładnie ładnie,
zbieraj na przyciemnianie szyb
Tak jest
LooKasH8 napisał(a):Kurde to jakiś słaby dressing maszJa kupiłem K2 i powiem Ci że ostatnio przejechałem ponad 500km na jednej jeździe w różnych warunkach a oponki były nadal czarne
Polecam bardzo tę firmę
No nie da się ukryć, to jest jakiś wynalazek made in Lidl.
Skoro polecasz przetestuje
K2 do opon
jak najbardziej.

Ładnie się prezentuje. Nie myślisz o przyciemnieniu lamp przednich?
Siwy_Płock napisał(a):Nie myślisz o przyciemnieniu lamp przednich?
Chodzi mi to po głowie ale mam troche obaw odnośnie demontażu aby niczego nie uszkodzić.
Musze jeszcze poczytać jak dokładnie przeprowadzić tą operacje
Ewentualnie proszę kolegów którzy używali kreta o instrukcje i szczegóły takiej zabawy