Mazda6 GG L3 '04 2.3 (166km) benzyna US
Ja mam gdzies śruby i dekielki orginalne na te felgi.Przyslij mi te felgi takie jak sa a ja ci posle moje 18" z oponami oczywiscie 
Dopisano 11 kwi 2015, 13:43:
Tu widze masz nakertki do stalówek,a musisz miec do alu
-
WisniaUs
WisniaUs napisał(a):Ja mam gdzies śruby i dekielki orginalne na te felgi.Przyslij mi te felgi takie jak sa a ja ci posle moje 18" z oponami oczywiscie
Wdziałem u Ciebie w wątku że miałeś takie właśnie 18:) apetyt rośnie w miare jedzenia i rzeczywiście 18 by się przydały teraz:) mówisz o całkowitej wymianie??
Zatorek77 napisał(a):WisniaUs napisał(a):Ja mam gdzies śruby i dekielki orginalne na te felgi.Przyslij mi te felgi takie jak sa a ja ci posle moje 18" z oponami oczywiscie
Wdziałem u Ciebie w wątku że miałeś takie właśnie 18:) apetyt rośnie w miare jedzenia i rzeczywiście 18 by się przydały teraz:) mówisz o całkowitej wymianie??
Tak calkowita wymiana ,moje 18" kompletne z dekielkami oponami i śrubami za Twoje 17" z oponami.
-
WisniaUs
WisniaUs napisał(a):Zatorek77 napisał(a):WisniaUs napisał(a):Ja mam gdzies śruby i dekielki orginalne na te felgi.Przyslij mi te felgi takie jak sa a ja ci posle moje 18" z oponami oczywiscie
Tak calkowita wymiana ,moje 18" kompletne z dekielkami oponami i śrubami za Twoje 17" z oponami.
Dzięki za Twoje dobre intencję, ale dziś je dopiero zakładałem i nie wiem czy chcę się teraz bawić w to:) 17 myślę, że na chwilę obecną starczą:) znów na zimowe 16 je przekładać i czekac na Twoje to się zejdzie:) Ale dzięki, na razie dokupię śruby i dekielki. A na te śruby nie mogę nakładek dokupić?
Ja narazie tesknie za 17" dlatego pytam ,moze sie jakos przyzwyczaje do 18 " heh .Dekielki masz na aledrogo do tych felg a nakretki gdzies chyba mam musze poszukac,ale pewnie tez kupisz na necie.Nie wiem tylko czy nakretki do stalówek nie gryza sie z alusami.Popytaj
-
WisniaUs
WisniaUs napisał(a):Ja narazie tesknie za 17" dlatego pytam ,moze sie jakos przyzwyczaje do 18 " heh .Dekielki masz na aledrogo do tych felg a nakretki gdzies chyba mam musze poszukac,ale pewnie tez kupisz na necie.Nie wiem tylko czy nakretki do stalówek nie gryza sie z alusami.Popytaj
Dzięki:)
a czemu za 17? lepiej Ci pasują?:)
WisniaUs napisał(a):I lepiej mi pasuja bo jakos te 5 ramienne mi sie podobaja a i komfort lepszy na 17"
Krzycho jak w przyszłym roku zostawię Aśce w PL moją GY to Twoje 17" mogą wrócić do Ciebie a ja wtedy wezmę Twoje obecne 18".Pasuje

MIRAS M6 napisał(a):WisniaUs napisał(a):I lepiej mi pasuja bo jakos te 5 ramienne mi sie podobaja a i komfort lepszy na 17"
Krzycho jak w przyszłym roku zostawię Aśce w PL moją GY to Twoje 17" mogą wrócić do Ciebie a ja wtedy wezmę Twoje obecne 18".Pasuje
Mirku pasuje

-
WisniaUs
WisniaUs napisał(a):Tu widze masz nakertki do stalówek,a musisz miec do alu
Niekoniecznie, moje oryginale do alu a też wyglądają podobnie, chyba nie są odpowiednio zabezpieczone i strasznie zaśniedziały.
Dekielki to oczywiście Mazdy do tych felg, bo to przecież felgi Mazdy
Co do śrub, to zachorowałem na ALU D1 SPEC JDM w kolorze niebieskim, o takie:

A tak na marginesie, przepiękna Mazda, jednak wersja A-Spec jest niesamowita, gdyby tylko nie ręczna klima

- Od: 21 maja 2012, 12:48
- Auto: Mazda 5 2.0 SPORT benzyna, 2010, CW LF
Ja myślałem o takich
http://nakretka.pl/galeria/?nakretki-we ... -rx-8-cx-7
Ale nie wiem jak takie ciemne czy też nawet niebieskie, które przesłałeś będą się prezentować
http://nakretka.pl/galeria/?nakretki-we ... -rx-8-cx-7
Ale nie wiem jak takie ciemne czy też nawet niebieskie, które przesłałeś będą się prezentować
@Celin
tu masz D1 Spec:
http://rpmotorsport.pl/kute-nakretki-d1 ... 22345.html
http://tuningshop24.pl/kute-nakretki-d1 ... -1489.html
te co wkleiłeś to są aluminiowe chińskie nakrętki z namalowanym logo podobnym do tego D1 Spec – farba z tego schodzi a same nakrętki łatwo urwać (zarówno przy dokręcaniu jak i odkręcaniu) a i na forach przewijają się ekstremalne przypadki, gdzie oderwały się podczas jazdy (ale to już nie podczas normalnego użytkowania raczej
)...
tu masz D1 Spec:
http://rpmotorsport.pl/kute-nakretki-d1 ... 22345.html
http://tuningshop24.pl/kute-nakretki-d1 ... -1489.html
te co wkleiłeś to są aluminiowe chińskie nakrętki z namalowanym logo podobnym do tego D1 Spec – farba z tego schodzi a same nakrętki łatwo urwać (zarówno przy dokręcaniu jak i odkręcaniu) a i na forach przewijają się ekstremalne przypadki, gdzie oderwały się podczas jazdy (ale to już nie podczas normalnego użytkowania raczej
- Od: 25 paź 2011, 21:48
- Auto: BMW 330e xDrive
to popatrz na ceny Rays'ów – tam niektóre też kosztują 250... ale $ a czasem i €
A D1 Spec raczej średnio liczy za nazwę, bo nie jest to nie wiadomo jak znana czy ceniona marka a mniej więcej tyle kosztują byle nakrętki kute z alu (np. od TPI a to żadna marka
)
- Od: 25 paź 2011, 21:48
- Auto: BMW 330e xDrive
Co by nie mówić to A-Spec w manualu z motorem 2.3 na podkładzie... i jeszcze ten kolor!
Nic tylko dbać i śmigać z bananem na gębie – szerokości!

Nic tylko dbać i śmigać z bananem na gębie – szerokości!
- Od: 29 gru 2014, 22:45
- Auto: Mazda 3 BK Active
Rocznik 2005 (Model 2006)
Hatchback 1.6 MZR 105 KM
Celin napisał(a):To są nakrętki na wentyleteż mam takie, fajny gażet.
Ja pisałem o śrubach do kół.
Sory pomyliłem aukcje:) na wentylach mi nie zależy:)
Dopisano 12 kwi 2015, 08:55:
Marna jakość, bo z tela robione zdjęcia, ale postanowiłem coś wstawić na letniej feldze
Dopisano 12 kwi 2015, 08:58:
Weelkoo napisał(a):to popatrz na ceny Rays'ów – tam niektóre też kosztują 250... ale $ a czasem i €A D1 Spec raczej średnio liczy za nazwę, bo nie jest to nie wiadomo jak znana czy ceniona marka a mniej więcej tyle kosztują byle nakrętki kute z alu (np. od TPI a to żadna marka
)
Drogo, ale jakość pewnie niezła. tylko szukam tego efektu i nie wiem nadal czy ciemniejsze śruby będą pasować
Mazda śliczna, warto jeszcze dokupić dekielki do felg – o takie:
http://allegro.pl/dekle-dekielki-do-alufelg-mazda-oryginal-i5233296592.html
Po drugie, nie idzie tej manualnej klimy wymienić na sterownik automatyczny?
Po trzecie – pod żadnym pozorem nie kupuje się podróbek D1speców! Kończy się to tak:

Po drugie, nie idzie tej manualnej klimy wymienić na sterownik automatyczny?
Po trzecie – pod żadnym pozorem nie kupuje się podróbek D1speców! Kończy się to tak: