Mazda6 GG LF 2003 by swirek
brodaM6 napisał(a):,a mam wersje pancerna us
Mam i ja

Ostatnio sie to potwierdzilo po raz kolejny.Rozmawialem z jednym panem z warszawy ktory ma na codzien do czynienia z mazdami i jak uslyszal ze moja to USA to powiedzial ze fakycznie maja one blachy o niebo lepsze od EU i ze generalnie sa lepiej wykonane
-
WisniaUs
dokladniepietia82 napisał(a):U mnie w wersji USA jest tak samo ale skoro nie tylko moja tak ma to tylko jeździć dalej i się nie przejmować
- Od: 13 sty 2014, 19:06
- Auto: Mazda 6, 3.0 V6, 2004r.
Mazda RX8 2007r.
Mazda CX7 2008r.
U mnie też bez problemu, czyli tak musi być

-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
Te sa najlepsze juz mam ponad dwa lata i wszystkie dzialaja.One sa do srodka ,na tablice i jako postojowe.Znajde jutro opakowanie to ci zrobie fotke.Cena 19 zl za parke
-
WisniaUs
Ja mam u siebie takie zwykłe po 2zł/szt i już rok śmigają
chcesz to mogę zakupić i przywieźć w poniedziałek 
-
makmarc
Mały problem mam. Zaczęła mi trzeszczeć deska rozdzielcza gdzieś w okolicach poduszki powietrznej pasażera. Strasznie mnie to denerwuje. Ciężko dobrać się do tej poduszki/ściągnąć deskę rozdzielczą? Szukałem w działach modelowych ale nic nie mogłem znaleźć 
Myślałem o tym, ale chcę zdiagnozować co tam tam "brzęczy", bo co raz bardziej zaczyna mnie to denerwować
Da się wyciągnąć poduszkę bez wyciągania całej deski rozdzielczej?
Ostatnio edytowano 10 sty 2015, 16:18 przez swirek, łącznie edytowano 1 raz