Mazda6 GG LF-DE '04 Automat *Muscle Mod*
- Od: 3 lis 2011, 00:49
- Auto: Mazda 6, chipowany diesel :)
Witam po przerwie świąteczno sylwestrowej
myślę że teraz temacik ruszy troszkę w okresie świąt udało się zrobić a mianowicie
-oczywiście rozpoczęte wygłuszanie (kto śledzi wątek poświęcony ten wie)
-montaż zmieniarki cyfrowej/wirtualnej w schowku
-konserwacja nadwozia
-montaż lusterka chromosomatycznego z ekranem lcd oraz zestawem głośnomówiącym + do tego oczywiście kamera cofania w przyszłości obraz raczej przekieruje do wbudowanej navi ale to się zobaczy
-wyrwałem też oryginalne przełączniki ogrzewania z nowszej madzi (2 stopniowe) teraz musze pokombinować jak je przerobić pod firmowe maty grzewcze i można wrzucać na tył
-Madziulka dostała też jak to w święta trochę 'upominków' –>Kamizelka mazda, zestaw naprawczy kompresor plus specjalny płyn, zestaw żaróweczek, kabelki oraz 'młoteczek'
kilka fotek które akurat miałem więcej później
Pozdrawiam
Dopisano 13 sty 2014, 22:34:
cholera dopiero teraz fotki mi się udało wrzucić prędzej mieliło mieliło i nic..
Pozdrawiam

-oczywiście rozpoczęte wygłuszanie (kto śledzi wątek poświęcony ten wie)
-montaż zmieniarki cyfrowej/wirtualnej w schowku
-konserwacja nadwozia
-montaż lusterka chromosomatycznego z ekranem lcd oraz zestawem głośnomówiącym + do tego oczywiście kamera cofania w przyszłości obraz raczej przekieruje do wbudowanej navi ale to się zobaczy
-wyrwałem też oryginalne przełączniki ogrzewania z nowszej madzi (2 stopniowe) teraz musze pokombinować jak je przerobić pod firmowe maty grzewcze i można wrzucać na tył

-Madziulka dostała też jak to w święta trochę 'upominków' –>Kamizelka mazda, zestaw naprawczy kompresor plus specjalny płyn, zestaw żaróweczek, kabelki oraz 'młoteczek'
kilka fotek które akurat miałem więcej później
Pozdrawiam
Dopisano 13 sty 2014, 22:34:
cholera dopiero teraz fotki mi się udało wrzucić prędzej mieliło mieliło i nic..
Pozdrawiam
- Od: 22 paź 2013, 21:24
- Auto: mazda 6 / Benzyna 2.0 / 2004
Witam, kamera w klapie takowa była w zestawie z lusterkiem (wrzuce foto) obraz na prawdę super jakość bez porównania z fabrycznymi które miałem okazje widzieć, a co do samego lusterka nie jest to żaden "przeszczep" a gotowy zestaw trzeba tylko zerknąć na uchwyt mocujący na szybie u mnie był delikatny luz mała podkładka załatwiła sprawę.na 1 fotce możesz też zobaczyć przyklejony mikrofon koło lampek ekran lcd włącza się gdy wrzucimy wsteczny oraz gdy ktoś do nas dzwoni wyświetlany jest numer (również będzie foto)
powoli przymierzam się do "tłustej" modyfikacji jako że nie lubię rozbierać czegoś kilka razy jeżeli wiem z góry że będzie więcej jak jeden mod tak więc trzeba uzbierać potrzebne materiały aby od ręki strzelić wszystko konkretnie chodzi mi o deskę rozdzielczą obicie skórą, montaż navi, oskórowanie kierownicy + dodanie ogrzewania
przy okazji chciałbym też zrobić coś w kierunku wygłuszenia nie wiem jak to wygląda po rozebraniu deski na forum jeszcze się nie napotkałem aby ktoś ją wyjmował 
powoli przymierzam się do "tłustej" modyfikacji jako że nie lubię rozbierać czegoś kilka razy jeżeli wiem z góry że będzie więcej jak jeden mod tak więc trzeba uzbierać potrzebne materiały aby od ręki strzelić wszystko konkretnie chodzi mi o deskę rozdzielczą obicie skórą, montaż navi, oskórowanie kierownicy + dodanie ogrzewania
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Ladnie 3mam kciuki za dalsze mody i bede zagladal

Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA
Panowie podjąłem dziś bardzo ważną decyzje
mianowicie madzia dostanie kompletnie nową tapicerkę wraz z deską rozdzielczą, panelem środkowym, panelami podsufitką żaden plastik się nie ostanie mam już zarys projektu w głowie myślę że polecę na maksa i zrobię jedyną w swoim rodzaju totalnie odjechane wnętrze
to co wiem już teraz to na pewno będzie nie 'standardowa' skóra lecz nappa + skóra z krokodyla (nie plastik) do tego alcantara więcej wkrótce 
edit; jeśli ktoś będzie chętny na moją oryginalną tapicerkę proszę o propozycje na pw na życzenie poddam regeneracji czyli wstawię nowe boczki tam gdzie się przetarły, może logo itp to już zależy od potencjalnego nabywcy (mieszek na biegi podłokietnik przód skóra będzie w pakiecie!

edit; jeśli ktoś będzie chętny na moją oryginalną tapicerkę proszę o propozycje na pw na życzenie poddam regeneracji czyli wstawię nowe boczki tam gdzie się przetarły, może logo itp to już zależy od potencjalnego nabywcy (mieszek na biegi podłokietnik przód skóra będzie w pakiecie!